2777
2789
عنوان

حوصلم سر میره تو خونه☹️

111 بازدید | 16 پست

تازه درسم تموم شده هنوز مدرکمو نگرفتم 

دانشگاه ازاد درس خوندم رشته آموزش ابتدایی

امسال نتونستم آزمون شرکت کنم 

حوصلم خیلی سر میره همش تو خونه ام مگه خرید داشته باشم برم بیرون نمیدونم چیکار کنم رشته ای هم که درس خوندم تنها راه جذب آزمونه مدارس غیرانتفاعی شهرمونم نیرو نمیخوان مهدکودکم رفتم سر زدم یه سری گواهی و مدارک مثل چرتکه و... میخواستن☹️☹️

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا برو یه باشگاه ثبت نام کن لااقل یه چند ساعتی مشغول بشی دنبال کارم باش

چه کاری پیشنهاد میدی 

رشته خوبی درس نخوندم بازار کار محدوده

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

ازدواج کن😂(صرفا جهت شوخی) ❤️‍🩹

اون موقع تنها تر میشم😂مگر ماجراهای خانواده شوهر سرگرمم کنه 

چه کاری پیشنهاد میدی رشته خوبی درس نخوندم بازار کار محدوده

یکی گفت معلم خصوصی ابتدایی،الان متاسفانه مدارس خیلی کم کاری میکنن تو آموزش میتونی خصوصی درس بدی ،برو با بعضی آموزشگاهها صحبت کن درصدی،محل از اونا تدریس از شما اینجا که دارن اینطور کار میکنن و بدم نیست برا شروع.

باشگاه برو خودتو سرگرم کن رمان بخون برای استخدامی برنامه بریز درس بخون

دلم نمیخواد تو خونه بشینم روحیم خراب شده شهرمونم کوچیکه جایی نداره

دوستم امسال قبول شده منابعشو فرستاده میخونم روزی یکی دو ساعت

زبان بخونهنر یاد بگیرغذا درست کن یه چیز جدید یاد بگیر

کلاس زبان رفتم از همون سن کم 

هنر عاشق شیرینی پزی و کیک پزیم مگه برم سوال کنم ببینم دوره یا کلاسی داره 

یکی گفت معلم خصوصی ابتدایی،الان متاسفانه مدارس خیلی کم کاری میکنن تو آموزش میتونی خصوصی درس بدی ،برو ...

ممنونم عزیزم لطف کردی اره مگه برم صحبت کنم 

شاگردی که بیاد خونه یا من برم خونشون دوست ندارم اگر موافقت کنن خوبه