2777
2789
والا نمیدونم هر چی بپزی یه حرفی توش در میاد🤣🤣🤣 نکن بابا چرا دوست دارید انقدر صمیمی بشید بعد هزار ...

والا خیلی صمیمی نیستیم اما واسه من قبلا آورد یه بار انگار توقع داره 

خیلی کا خوب میکنی

منم جاریم واسم قورمه سبزیو ومخلفات 

یبارم اش اورده بود اینقدر خوشحال شدم که نگو

کلی دعاش کردم

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای کاری؟ یه تاپیک بود خانمی پرسیده بود جاریم برام غذای هووسونه داده چطور براش جبران کنم؟ همه نوشته ...

😂😂😂😂😂

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ب نظرمن چیزی نبر ک فردا برات ی کاری نکرد هر جا نشستی نگی من فلان کارو کردم اون حتی این کارم نکرد 

اگه دلت بزرگه و خانواده همسرت قدر شناسن ی چیزی مثل اش و این چیزا هوس میشه من خودم هوس میکردم ببر 😍 مهربون

باید ببینی چی میلش میکشه.... از خودش بپرس به نظرم. من الا باردارم و از بعضی چیزا که دور و بریام با ...

ازش پرسیدم یه بار گفت فسنجون حالا منم تا حالا فسنجون نپختم