2777
2789
عنوان

چرا جامعه اینجوری شده ؟؟؟

263 بازدید | 23 پست

قبلی ترکید به خاطر عنوان😑 آخه باید اطلاع رسانی بشه این چیزا نباید سکوت کرد . تو روخدا مواظب بچه هاتون باشیدحتی بچه های ۱۸ ۱۹ سالتون

)حالم خیلی بده هر سری یه اتفاق میفته اعصابمو خورد میکنه . من با حجاب معمولی نه خیلی محجبه نه خیلی باز هستم ۲۰ سالمه . 

هر سری میرم بیرون یه آشغالی پیدا میشه یه چیزی بهم بگه یا یه غلطی کنه و گند بزنه به کل زندگیم . امروز رفتم بیرون راننده ماشین انقدر رفتار خجالت آوری داشت که حالم بهم خورد . به خدا ذله شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا میترسم دیگه تنها برم بیرون .رفتم سوار مترو شدم باز یه مورد دیگه . همش خودمو مقصر میدونم ولی واقعا رفتار خارج از عرف ندارم خداشاهده . 

شاید بگید پس چرا برای ما پیش نمیاد ما حجابمون اوکیه و رفتارمون خوبه و این چیزا ولی واقعا مشکل این نیست مشکل حیواناتین که تو جامعه رها شدن و ممکنه با هرکسی برخورد داشته باشن. به خدا جرات نمیکنم دیگه تنها برم بیرون خیر سرم دانشجوام .

آخه مگه همه باید چادری باشن و پوشش کامل داشته باشن تا در معرض رفتار حیوانات قرار نگیرن ؟ 

خسته شدم دیگه از این جامعه 😭😭

امروز اومدم خونه کلی گریه کردم به مامانم گفتم اینارو .

واقعا به نظرتون باید چیکار کرد ؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست کاری کنی سر سنگین باش عزیزم

..حرفی شنیدی بزن به نشنیدن...واکنش نشون دادن هار ترشون میکنه نکبتا رو

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

من تو یع شهر بزرگ تو یه منطقه نسبتا بالا زندگی میکنم. ولی میترسم برم بیرون دیگه.مزاحم میشن 😕 به خدا هر دفعه میرم بیرون با ذکر صلوات میرم. کلا آدم ترسویی هستم البته که اینطوری میکنم. ولی نمیدونم این همه مریض از کجا میان. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
جامعه خرابه و شما حق دارید  ولی واقعا اگه هر روز مزاحم دارین، یا محیط زندگی تون خیلی بده با سی ...

تاپیک قبلی گفتم حتی سرمم بلند نمیکنم تو خیابون . محیط زندگیمم متوسطه .

تحقیقات نشون داده در چند سال اخیر پوشش زنان نسبت به مردان خیلی بدتر شده همین عامل باعث تحریک میشه و این مشکلات به وجود میاد و چه محجبه و چه غیرش همه اسیر شدن امیدوارم یه روز درست بشه

من تو یع شهر بزرگ تو یه منطقه نسبتا بالا زندگی میکنم. ولی میترسم برم بیرون دیگه.مزاحم میشن 😕 به خدا ...

منم همینطور به خدا دیگه میترسم به مامانم گفتم از این به بعد همه جا باهام بیاد . حتی باشگاه میخواستم برم گفتم توروخدا توعم بیا باهم بریم ‌.شما ترسو نیستی ما بدبختیم که نمیتونیم با آرامش رفت و آمد کنیم