2777
2789

خیلی به عمه مم نزدیک بود همه جاباهاش بود از وقتی مادرش فوت کرده یه جورایی افسردگی گرفته من خواهرم تا الان که تقریبا دوماهیی میشه خیلی باهاش حرف می‌زدیم تا یه کم ازین حال و هوا دراومد یا بیشتر میاد خونه مون دقیقا ۲۲ساله سه حالا شوهرم حساس شده میگه بسه تا آخرعمر که نمیشه شما ساپورتش کنید بچه هام مدرسه میرن و بعضی کلاساشون انلاینه در کل خیلی کار دارم سرم شلوغه و کلی دغدغه مالی داریم مشکلات مالی زیاد داریم پسرعمه مم وقت و بی وقت تماس میگیره یا میاد خونه شوهرم خیلی اذیت میشه میگه هر چه باشه نامحرمه دیگه کافیه خودمون مشکلات کم نداریم 

از بعد فوت عمه مم من برای اینکه دیدم خیلی شکسته دل شده وهیچکی هم عین خیالش نبود بی خیالش نشدیم  حالا یه جورایی بهمون عادت کرده نمی دونم چطور برخورد کنم ضربه نبینه و شوهرمو اذیت نشه خودم ۳۴ساله مم و۳تا بچه دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم از یک روانشناس کمک بگیرید بهتره

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

ب شوهرت بگو یکم خودتو جاش بزار اون ک سنش خیلی کمه حتی میتونه با شوهرت جور بشه و برای شوهرت توضیح بده ولی با آرامش ک بدتر جبهه نگیره بگو حالا گناه داره ب ما عادت کرده بزار کم کم دورش کنیم نه یهو از ما هم ضربه بخوره ممنون میشم ک یکم دیگم درکش کنی 

ب شوهرت بگو یکم خودتو جاش بزار اون ک سنش خیلی کمه حتی میتونه با شوهرت جور بشه و برای شوهرت توضیح بده ...

گفتم تا همین حد،هم خیلی باهام راه اومد بی نهایت تعصبیه و میگه من دیدم حالش بد هس پارو خط قرمز ام گذاشتم حالا تو درکم کن خودمون مشکلات کم نداریم پسرعمه ت خیلی داره بی رویه نیاد ومیره و روزایی که نیستم اعصابم بهم می ریزه نامحرم خونه بیاد وبره

بسپر به مامانت یا داداشت یا بابات که هواشو داشته باشند شوهرتم تا حدی حق داره درکش کن

اونجا هم می‌ره در کل عادت کرده بهمون نمی‌دونم چکارکنم خونه پدرم روزی چند بار می‌ره اونا اصلا مشکل ندارن خوشحالم میشن ولی من واقعا خجالتم میشه گوشیش جواب ندم

گفتم تا همین حد،هم خیلی باهام راه اومد بی نهایت تعصبیه و میگه من دیدم حالش بد هس پارو خط قرمز ام گذا ...

پس پسرعموت کارش بده نصیحت میکنم هیچ وقت آرامشت بهم نزن باعث اختلاف میشه 

اونجا هم می‌ره در کل عادت کرده بهمون نمی‌دونم چکارکنم خونه پدرم روزی چند بار می‌ره اونا اصلا مشکل ند ...

به خانوادت بگو به طور سربسته میون حرفاشون بگن وای مثلا شما چقدر کار سرت ریخته و مشکل داری وقت سرخاروندن نداری و از ای مدل حرفااا .اگه به هوش باشه متوجه میشه و رعایت میکنه ۲۲ سالم سن کمی نیست 

با خدا باش پادشاهی کن😎