2777
2789

خونریزی معده دارن . 

ب نظرتون خطر ناکه؟ 

اگ معالجه بشن ، خوب میشن؟

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

خونریزی برای چیه  زخم یادعصبی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش یه مشکل خفیف تر داشتن ک باعث خونریزی شده بعضی باکتری هایی ک میرن تو دستگاه گوارش و روده باعث این میشن

اره درمان میشن 

بعضی هم ک دیر اقدام میکنن تبدیل به سرطان میشه  و خطرناکتر

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
خونریزی برای چیه  زخم یادعصبی

متوجه نشدم!

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
قبلش یه مشکل خفیف تر داشتن ک باعث خونریزی شده بعضی باکتری هایی ک میرن تو دستگاه گوارش و روده باعث ای ...

😢😢😢😢😢

ترس نداره ک درمان میشه 

نترسیدم 

فقط براشون ناراحت شدم 

احتمال مرگ یا سرطان اینام هست؟

ترس نداره ک درمان میشه 

؟؟؟؟؟؟ 

نترسیدم  فقط براشون ناراحت شدم  احتمال مرگ یا سرطان اینام هست؟

ببین خونریزی نمیتونه فقط و فقط یه علت خاص باشه برای یه بیماری لاعلاج باید نشونه های دیگه اش رو هم ببینین.  ولی الانا بیشتر بیماری ها درمان دارن

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
ببین خونریزی نمیتونه فقط و فقط یه علت خاص باشه برای یه بیماری لاعلاج باید نشونه های دیگه اش رو هم بب ...

اره ممنون💞