mahfamjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 721 عنوان عمل بینی مازندرانی هااا 4567 بازدید | 42 پست سلام دوستانمیشه برای جراحی بینی یک دکتر خوب معرفی کنین تو مازندران(ترجیحا بابل و ساری و..)🙏🏻❤ نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...! 1400/09/07 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2746 دکتر حسامی،،بابایی،،غفاری پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
mahfamjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 721 دکتر حسامی،،بابایی،،غفاری کدوم غفاری؟؟ اونی که پیره یا بهنام غفاری؟بابایی همونیه که قارن مطب داره؟ نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!
mahfamjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 721 دکتر توکلی بی نظیره بابل بابل توسلی دارهقائمشهر توکلی داشت که الان رفته آمریکا میشه اسم کوچیک دکترو بگین نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2746 من خودم توکلی قائمشهر جراحی کردم،،،اون غفاری پیره پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
selin_namdar عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 2421 بابل توسلی داره قائمشهر توکلی داشت که الان رفته آمریکا میشه اسم کوچیک دکترو بگین منظورم توسلی بود ببخشید😂
maman_nika_jon عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 3270 منم بینیم گوشتیه دنبال دکترخوبم منم تعریف حسامی وارزاقی روشنیدم لایکم کنیدممنون راستی میگن پیشکاری خوبه ولی برای گوشتی نه 💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
mahfamjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 721 من خودم توکلی قائمشهر جراحی کردم،،،اون غفاری پیره توکلی قائمشهر که دیگه نیست وگرنه همه فک و فامیل منم پیش توکلی رفته بودناز بابایی چقدر شنیدی؟ کارش خوبه؟؟ نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!
mahfamjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 721 منظورم توسلی بود ببخشید😂 خودت عمل کردی پیشش؟؟پسردایی من عمل کرد اونجا ولی خیلی جالب نشد، خیلی گیجم واسه دکتر نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2746 توکلی قائمشهر که دیگه نیست وگرنه همه فک و فامیل منم پیش توکلی رفته بودن از بابایی چقدر شنیدی؟ کارش ... سه تا از دوستام جراحی کردن عالی شد پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
mahfamjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 721 منم بینیم گوشتیه دنبال دکترخوبم منم تعریف حسامی وارزاقی روشنیدم لایکم کنیدممنون راستی میگن پیشکاری خ ... دقیقا بینی منم گوشتیهنامزدم پزشکه و میگه حسامی خوب نیست، بهم میگه برو بابایی، ولی خودمم همش دارم پرس و جو میکنم کجا برم بهتره نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!
mahfamjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 721 سه تا از دوستام جراحی کردن عالی شد پیش بابایی؟ گوشتی بود بینی شون؟ نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2746 پیش بابایی؟ گوشتی بود بینی شون؟ اره دیگ،،،نه زیاد گوشتی ،معمولی بود پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
mahfamjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 721 اره دیگ،،،نه زیاد گوشتی ،معمولی بود ممنونم از راهنماییت، خیلی نگرانمنامزدمم میگه برای بینی من بابایی بهتره ولی خب شک داشتم و میگفتم ندیدم کسی رفته باشه پیشش نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!