2777
2789
عنوان

واقعا این پسرا چی پیش خودشون فکر کردن ها؟ + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 49 پست
چون اینجا دستیگر میکنن ولی نمیدونم چرا

قرار بود شات بذاری یا من اشتباه متوجه شدم؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اسکرین رو بذار حالا بعدا جواب بقیه رو میدی😐

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
مگه دستگیر میکنن؟    

اینجا اره

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

آقا چی میگی همه خانما دوچرخه سوار میشن کسی هم چیزی نمیگه. 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

چیه هرچی میشه هی میگین چون دختریم نمیشه و فلان

دلتون میخواد بیان به مردا فحش بدن یا به پدر مادرا

تلان دیگه دخترا همه کار میکنن، از ورزش های مختلف بگیر تا دوچرخه سواری و حتی موتورسواری

پس خواهشا هجمه درست نکنید

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
امضاتو اشتباه ننوشتی🥴

در اون مورد نظری نمیتونم بدم چون خانوما هم اندازه اقایون حق و حقوقی دارن چ تو دوچرخه سواری چ... فقط خندم ب اون که چقد دوچرخش رو دوست داره اونده

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬
چیه هرچی میشه هی میگین چون دختریم نمیشه و فلان دلتون میخواد بیان به مردا فحش بدن یا به پدر مادرا ت ...

عزیزم مگه این حرف منه؟ اینجا اینطوره منم نمیتونم هیچکاری کنم

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
در اون مورد نظری نمیتونم بدم چون خانوما هم اندازه اقایون حق و حقوقی دارن چ تو دوچرخه سواری چ... فقط ...

منظورم اینه جای مهر و پاییز رو جابجا نوشتی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁