2777
2789

ماشین ظرفشویی من دوو هست.قرص و نمک  داره فقز علامت ستاره که تو دفترچه نوشته مکمل شستشو همیشه روشنه مشکلی نداره؟

و اینکه کدوم برنامه ها بهتر میشوره مثلا ظرفای یکم چرب رو

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 

اون‌مکمل شستشو نیس

جلادهنده ظروفه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفشویی من دوو هست.

ستاره رو یادم نمیاد، چون چند وقته روشن نکردم ماشین رو به خاطر بچه هام.

ولی ظرفای معمولی رو رو شستشوی یکساعته می‌زارم. بعد که شست ، دوباره بدون اینکه پودر یا قرص بزارم، می‌زارم روی ۱۱ دقیقه فقط آب بکشه.چون دقت کردم ، یکمی کف میمونه دفعه اول رو طرفا. اینطوری قشنگ کف ش می‌ره.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
آره جدیدا میگن جلادهنده تو دفترچش نوشته عزیزم فکر کردم شاید اونم لازمه

اگه قرصت جلادهنده داشته باشه دیگه لازم‌نیس

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

راستی جلادهنده میریزی؟؟ شاید کم میریزی روشن میشه. اگه نریزی طرفا لک میشن مخصوصا شیشه و قاشق چنگال.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃