2777
2789

سلام دوستان؛ من یک سال و خورده‌ایه که ضدبارداری دزوسپتیو مصرف میکنم...؛ دوشنبه هفته پیش رابطه محافظت شده داشتم و طی یک ماه قبلش که دزوسپتیو مصرف کردم چند بار یادم رفت بخورم قرصو (طبق دستور قرص ولی بعدا مصرفشون کردم)...

روز پنجشنبه باید پریود میشدم ولی از روز چهارشنبه شروع شدش؛ پریودمم مثل همیشه بود

میخواستم بدونم احتمال بارداری هست هنوزم؟ من خونده بودم بعد بارداری تو زمان پریود ممکنه لکه بینی لانه گزینی داشته باشیم ولی این چیزی که من داشتم شبیه لکه بینی نبود ضمن اینکه لکه بینی رو گفتن نهایتا دو سه روز باشه ولی برا من الان پریودم شده چهار روز (فردا باید تموم شه قاعدتا)

پ.ن: اولین رابطه‌م بوده و قبل پریودم خیییییلی کم لکه بینی بخاطر از دست دادن بکارت داشتم

یه تاپیک دیگه زدم دوستان گفتن باردار نیستی و احتمالش خیلی کمه ولی میخواستم بدونم الان که دیگه پریود شدم باید خیالم راحت باشه یا هنوزم به بیبی چک فکر کنم؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم یعنی باید هنوزم احتمالشو بدم و بیبی چک بزنم؟

نه نیستی وفتی پریودی نیستی گفتم فک نکنم چون اخه بعضیا میگن پریود شدن و بعدم فهمیدن باردارن ولی بنظر من ک نه

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
نه نیستی وفتی پریودی نیستی گفتم فک نکنم چون اخه بعضیا میگن پریود شدن و بعدم فهمیدن باردارن ولی بنظر ...

من خودمم فکر نمیکنم باشم چون هم بیشتر از یک ساله ضدبارداری مصرف میکنم همم اینکه رابطه محافظت شده بوده