2777
2789
عنوان

لک بینی در بارداری😢

305 بازدید | 13 پست

سلام دوستان فکرکنم هفت هفته ام . لک قهوه ای دارم دکترم بهم شیاف داده و تقریبا استراحت میکنم اما از وقتی شیاف استفاده کردم انگار لک بینی بیشتری دارم. چیکار کنم نگرانم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل بارداری خیلی درمان کردم عفونتمو. میترسم سقط بشه. اصلا تصورشم برام سخته 😫

اخه عفونتم لک میارها دکتز قشنگ بررسی کرد؟

خوشبختی یعنی داشتن همسر سید و دختر سادات😍💚💚
اخه عفونتم لک میارها دکتز قشنگ بررسی کرد؟

نه معاینه نکرد . گفتم لک دارم قبلن نداشتم پشت سرهم فامیلا شوهر خودشونو مهمون کردن از اون به بعد لک بینی دارم

قرص نر و ماده کمر از عطاری بگیر با کره محلی و تخم مرغ محلی قاطی کن چندبار ببند به کمرت لکه قطع میشه ...

ممنونم 🌹

نه معاینه نکرد . گفتم لک دارم قبلن نداشتم پشت سرهم فامیلا شوهر خودشونو مهمون کردن از اون به بعد لک ب ...

پس خسته شدی دیوونه چرا مهمون راه دادی میزاشی قشنگ سه ماهت پر میشد بعد....دکترت ی نگاه بایذ مینداخت چون من لک عفونی داشتم

پس خسته شدی دیوونه چرا مهمون راه دادی میزاشی قشنگ سه ماهت پر میشد بعد....دکترت ی نگاه بایذ مینداخت چ ...

من نمیخواستم بیان. دوشب پشت سر هم اومدن هفته بعدی مادرشوهرم دو روز بود زنگ میزد میگفت دخترا منو دعوت کن منم هی بهونه میاوردم که گوست و مرغ ندارم مادرشوعرم گیر داد که من حلیم بادمجون مبپزم میارم تو فقط برای دونفر غذا بپز باور میکنی خونم ریخته پاش بود غذا هم پختم کسی دست به حلیم بادمجون نزد

من نمیخواستم بیان. دوشب پشت سر هم اومدن هفته بعدی مادرشوهرم دو روز بود زنگ میزد میگفت دخترا منو دعوت ...

شوهرت چیزی نمیگ ... الان خدا نکرده بچت چیزیش شه کسی نمیگ وای ب سرم