بچه ها دخترم دوم ب دنیا اومد.دیروز زردیش 11 بود بستری نشد. گفت ببر شنبه باز بیار آزمایش.الان فک میکنم ی کم صورتش ب زردی میزنه. تا صبح بیشتر نمیشه ک ببرم آزمایش؟ یا الان ببرم؟!
دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مال دختر من ۱۴ بود ۳ روز دستگاه آوردم خونه داخلش گذاشتم تند تند شیرش دادم بعد بردم اومد رو هشت زیر ۹ دیگه خطر نداره باز بردمش رو ۴ بود الان کلا از بین رفته
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙
من۱۳یا۱۴بود دستگاه اوردم براش خونه بعد با دوغ پخته دو یا سه روز پشت سرهم حمامش کردم گذاشتمش تو پرپین خوب شد دیدم زردی ۱۸باشه با دوغ پخته حمامش دادن گذاشتن تو پرپین خوب شد من پسرم چشماش زرد زرد بودن اصلا تو دستگاه نمیموند دوغ خیلی تاثیر داشت