2777
2789
عنوان

همه باهام دشمن شدن

1046 بازدید | 19 پست

دوستان سلام من همین الان عضو شدم البته سالهاست با نی نی سایت اشنام. الان یه مشکلی برام پیش اومده که دلم میخواد بیاید و راهنماییم کنید چون واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. 

حدود یک ساله که ازدواج کردم. خانواده همسرم و همسرم خیلی منو دوست دارن انقد باهام خوبن که حد نداره خداروشکر. ولی از این طرف خونواده ی خودم باهام دشمن شدن. خواهرام هر روز یه بامبولی درمیارن واسه دعوا حتی میخواستن عروسیمم نیان به هزار اصرار و خواهش اومدن.. هر روز دعوا میکنن هر روز میشینن پشت سرم بد میگن. واقعا نمیدونم چرا.. دوست ندارم اون چیزی باشه که خودم فکر میکنم. نمیخوام باور کنم همچین چیزیو. شما میدونید دلیلش چیه؟ 😔چیکار باید بکنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسادت رفتو امد قط کن باهاشون مادر شوهرتو بجا مادرت بزار

نمیتونم اخه خونواده همسرم همیشه باهم رفتو امد دارن ما خیلی بی کسیم اونا خیلی با هم خوبن ولی من جز خواهر برادرام کسیو ندارم. 

از دو خط آخرت حس می کنم خودت یه حدس‌هایی میزنی 

خب ما که خانواده شما رو نمی‌شناسیم خودت بهتر میتونی بفهمی 

شاید کلا از این مدل خانواده های سرد و کم احساس باشید 

شاید از بچگی با هم لج و لجبازی داشتید و خانواده طوری نبوده که بین بچه ها محبت و یکدلی ایجاد بشه 

حالا هرچی که هست الحمدلله خانواده شوهر خوبی داری نگذار شوهرت و خانوادش زیاد از مشکلات شما با خانواده مطلع بشن 

و بچسب به زندگیت و زیاد با خواهرات رفت و آمد نکن یه روزایی به پدر مادرت سر بزن که اونا نباشن 

کلا زیاد باهاشون وقت نگذرونی 

و خودت تو همون ملاقات‌های اندک به اونا و بچه هاشون محبت کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چیکار کردی ک اینجور میکنن؟

تا جایی که میدونم با کسی بد رفتاری نکردم و نمیکنم. هی عادتشونه یه نفر خوشحال باشه میزنن تو ذوقش. یه چیزی بخرم سریع میگن این چیه چقد زشته یا مثلا از کارام ایراد میگیرن. قبلا اینطور نبودن بخدا خیلی دوست بودیم با هم ولی الان هر وقت من نیستم جمع میشن خونه بابام. اصلا هم به من نمیگن