2777
2789

وزن پسرم وقت تولد ۳۴۰۰بود تو بیست روزگیش ۴۵۰۰ الانکه سه ماهشه هم همینه رفلاکش شدید داره وزن اضافه نکرده نی نی تون چندوقتش شد خوب شد بعدش وزنش خوب شد

پسر من ۴ ماهگی بهش دارو دادم وزنش دکتر میگفت عادیه و اینا و الان که ۱۴ ماهشه بردمش دکتر گفت وزنش عالیه من از ۴ ماهگی تا یکسالگی اس امپرازول دادم تا خوب شد الان دیگه اصلا اثری ار رفلاکس نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسر من ۴ ماهگی بهش دارو دادم وزنش دکتر میگفت عادیه و اینا و الان که ۱۴ ماهشه بردمش دکتر گفت وزنش عال ...

میشه علائم رفلاکسو بگین 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه علائم رفلاکسو بگین 

خس خس کردن سینه 

استفراغ شیر سالم با جهش 

مالیدن صورت

دهنش همش آب میاد 

همه چیز رو میخواد بکنه دهنش 

تو خواب همش انگار یه چیزی میخوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسر من ۴ ماهگی بهش دارو دادم وزنش دکتر میگفت عادیه و اینا و الان که ۱۴ ماهشه بردمش دکتر گفت وزنش عال ...

چقدردیر خوب میشن پسرم پوست استخونه لباساش به جای اینکه کوچیک شن گشاد تر میشن

چقدردیر خوب میشن پسرم پوست استخونه لباساش به جای اینکه کوچیک شن گشاد تر میشن

پسر منم کلا خیلی ریزه میزه است الان که ۱۴ ماهشه تازه شده ۸۲۰۰ وزنش

پسر منم رفلاکس داشتند یک سالگی رانیتیدین خورد خوب شد خداروشکر وزنش خوبه بعد از هر بار شیرخواران ۱۰ ب ...

تا یکسالگی رانتیدین خورد وزنش از اول خوب بود یا بعدش خوب شد

تا یکسالگی رانتیدین خورد وزنش از اول خوب بود یا بعدش خوب شد

خوب بود ولی از لحظه بیادار فقط شیر می‌خورد یادمه یه روز یه فیلم دیدم کلا  اشت شیر می‌خورد تا اینکه رفت زیر نظر دکتر معماری کارش عالیه

خوب بود ولی از لحظه بیادار فقط شیر می‌خورد یادمه یه روز یه فیلم دیدم کلا  اشت شیر می‌خورد تا ای ...

پسر‌من خیلییی کم شیر میخوره ک اونم بالا میاره هرروز هم اسهالِ