2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی شون رفلاکس داشتن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
اره شیرخشک بیومیل ای ار دکتر داد این قطره چقدر بدم

قبل از هر بار استفاده قشنگ چند ثانیه تکون بده،

بعد حدود 5 قطره رو هر روز بهش بده با قاشق یا تو شیشه شیرش

اما به نوشیدنی های گرم اضافه اش نکن چون پروبیوتیک هست و اثرشو از دست میده

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمش روون میکنه ؟چون خودش اسهالِ

نه تاثیری نداشت روی دستشویی پسرم

نمیدونم برای بچه  ی شما چطوریه

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

اگر پسرتون اسهاله.شاید حساسیت داره به شیر.

شیرخشک اپتامیل پپتی جونیور بخوره براش بهتره.

وزن دهیشم خوبه

ولی در کل باید دارو بخوره تا حالش بهتر شه.

چون مریش میسوزه به خاطر رفلاکس بچه هام دیگه از شدت درد اشتها نداره.

من به دخترم شیر پپتی جونیور میدادم.

از ۴ ماهگی تا ۷ ماهگیم نکسیوم روزی یک چهارم.

دخترم ماهی یک کیلو وزن میگرفت.تپل بود.

بعدم که کم کم نشست حالش هی بهتر شد.رفلاکسش بهتر شد.

زمانی هم که غذا خور شد.عالی شد.من قرصو قطع کردم

اگر پسرتون اسهاله.شاید حساسیت داره به شیر. شیرخشک اپتامیل پپتی جونیور بخوره براش بهتره. وزن دهیشم ...

چقدر بچه م درد میکشه بیشتر شیر خودمو میخوره شیشه شیر نمیگیره روزی یه با ب زور میخوره

من به دخترم شیر پپتی جونیور میدادم. از ۴ ماهگی تا ۷ ماهگیم نکسیوم روزی یک چهارم. دخترم ماهی یک کیل ...

کاش شیرخشک میخورد قبلش چی وزنش چطور بود خداروشکر خوب شدن دعا کنین پسر منم خوب بشه تا چهارماهگی

کاش شیرخشک میخورد قبلش چی وزنش چطور بود خداروشکر خوب شدن دعا کنین پسر منم خوب بشه تا چهارماهگی

وزن تولدش ۴ بود عززیزم.ماهیم یک کیلو اضاف میکرد.

انشالله بزودی خوب میشه عززیزم.