2777
2789

سلام😊

همگی جواب بدین که کی به خانواده خودتون و همسرتون قضیه ی بارداریتون رو گفتید و چطور مطرحش کردید؟

ازمايشم مثبت شد ب خانواده خودم و همسرم گفتم

همسرمم شب با كفش و لباس بچه سوپرايز كردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

راستش من یه مشکلی دارم 

گفتم به شما بگم که با قلب مهربونتون اگر امکانش هست کمکم کنید

راستش من داخل افق کوروش برنده سهام شدم الان به من گفتن که یه داستان بنویسیم

من داستان نوشتم اما هرکی بیشترین امتیاز رو داشته باشه برنده هست 

من واقعا به این پول احتیاج دارم چون میخوام بزارم روی پول پیش خونه مون

من از شما خواهش میکنم داخل این لینکی که براتون میفرستم میزارم برید و عدد ۵ رو بزنید و ثبت امتیاز کنید

اینطوری هم من میتونم برنده بشم هم شما یک شانش برای قرعه کشی یک میلیونی دارید

http://1001.okcs.com/story/794

تو رو خدا رای بدید 🥺🥺🙏🏻🙏🏻

به خدا به رای تک تک تون نیاز دارم

😭😭😭

خواهش میکنم بی تفاوت رد نشید🥺🥺🥺😭😭

ممنون از لطفتون

ی لباس بچه گرفتیم با یه جعبه شیرینی رفتیم گفتن شیرینی چیه

پلاستیک لباسو دادیم گفتیم برا خودمون کادو گرفتیم شیرینیشم اوردیم باهم بخوریم لباسو دراوردن دیدن فهمیدن 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

نوبت دوز دوم واکسنم بود ب مامانم گفتم مامان پریود نشدم برام بیبی چک بخر شوهرم نفهمه فقط

خرید اورد خودش موند پشت در دستشویی ک من بزنمش

مثبت بود

ب خانواده شوهرمم شوهرم خبر داد

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
عجیبه لو ندادن به شوهرت؟ 

نه ميدونستن برنامه دارم براش

ادماي فهيمي هستن خدارشكر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هیچی خیلی بد بود 

زمانی بود که خیلی مناسب نبود 

شوهرم که یکی زد تو سر خودش 😂

بعدم به مامانم گفتم گفت خو مبارکت باشه خوشحال باش نعمت خداست حامله نمیشدی کلا چی !! 

دیگه همین 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

من چون نمیشدم و مشگل پیدا کرده بودم وقتی شد بعد از سونوی قلب به برادرم گفتم بعد برادر کوچکترم دید حالم خیلی بده و نگران شده بود منم گفتم بهش، دبگه همه یکی بکی فهمیدن، به مامانمم گفتم که یه موقع ناراحت نشه بقیه میدونن و اون نه

مادربزرگ گرامی شما برنده یک عدد نوه ی کوچولو موچولو شده اید لطفا هر چه سریعتر برای خرید سیسمونی اقدام فرمایید،،،،اینو واسه مامانم پیام کردم،شوهرمم که بیشتر از خودم پیگیر بود با هم جواب آز رو گرفتیم

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول ب شوهرم 

خودم گریه ام گرفته بود 

شوهرمم زیاد تو ذوق نبود نمیدونم شایدم شوک بود   

ب مامانم گفتم 

و  اونم عادی بود با اینک نوه اول بود 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
چقدر خووووب خوشبخت باشید😊

🌹❤️