2777
2789
عنوان

کی وچطوری به خانواده هاتون گفتین که باردار هستید؟😊🙃🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 36 پست
سلام دوستان راستش من یه مشکلی دارم  گفتم به شما بگم که با قلب مهربونتون اگر امکانش هست ...

رای دادم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته ده به مامانم هفته ۲۴ به بقیه! تو گروه‌وانساپ با عکس سونو

منم دقیقا توی همین زمان ک شما گفتین ب مامانم گفتم ‌و ۲۲ هفته هم ب بقیه گفتم،

فکر کردم فقط من دیر گفتم، شما هم مثل من بودین😅😅

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤

جفتشونو ماه چهارم بعد جواب غربالگری گفتم . پسرمو عید ۹۸ یه جوراب خریدیم گذاشتیم رو سفره هفت سین اخرشب که سال تحویل شد بالا خونه مادرشوهرم بودیم شوهرم مادرشو اورد پایین جورابو دید و فرداش به بقیه گفت بعدم زنگ زد به مامانم گفت و مژدگونی گرفت . دخترمم که خواهرشوهرم داشت راه پله رو تمیز میکرد قبل اینکه من بگم فهمید صدامو شنید که داشتم به مامانم میگفتم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من وقتی خر ذوقم جار میزنم ...

توی مهمونی بودم جناب @ffffyyfff دوستم اصرار کرد که بی بی چک بزنم ، اونم ساعت چند؟ ۱۰ شب خونه عمم 😐

زدم مثبت شد ، اول به دوستم گفتم بعد مامانم بعد خواهرم بعد دختر عمم بعدش اونا لطف کردن به عمم و اون یکی دختر عمه هام گفتن

بعدش ب خواهر شوهرم و شوهرم گفتم 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
رای دادم عزیزم

خیلی ممنون

الهی خدا غیر ممکن زندگیت رو ممکن کنه

فقط ممکنه کاربری من رو حذف کنن

تو رو خدا اگر میتونید لطفا این لینک رو به اشتراک بزارید و با گوشی خانواده هم ثبت نظر کنید

یک دنیا ممنون

شب همه جمع بودن خونه مادرشوهرم تینا به جاریام گفتم اونا هم دفتن تو جمع گفتن به خانواده خودمم شوهرم گفت باید دیگه بیشتر هوای خانوممو داشته باشم اونم متوجه شد

کی بهشون گفتید؟چند هفته بودید؟

هفت هشت هفته 

میخواسم دیرتر بگم

حالم بد بود ویار شدید داشتم اصلا نمیتونسم آشپزی کنم...مجبور شدم زود بگم ب دادم برسن

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

ما چون اقدام داشتیم شوهرم همش میگفت اینکارو نکن بچم بهش فشار میاد رو شکمت نخواب بچم له میشه

تا رفتیم آزمایشو مثبت شد

قبل از آزمایش به مامانم گفته بودم بعدشم که مثبت شد گفتم که خیالش راحت شه

به خانواده ی همسرمم شوهرم گفت 

ولی سر دومی دوست دارم تا ۲۰ هفته هیچکدوم از فامیلا نفهمن فقط پدر مادرم

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت

من که ای وی اف کردم همه منتظر جواب ازمایشم بودن شوهرم زنگ زد به خانوادش گفت منم که خونه مامانم اینا بودم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزمممممم شاید چون آقایون کمتر نشون میدن

ولی   نگو ک چقد زجر کشیدم سر ویارم  اشک همه رو دراورده بودم بالاسرم همه گریه میکردن   مدتی بیمارستان  بودم الانم  ۷ماهمه  همه منتظرن ب دنیا بیاد انشالله    انقد ک همه امونو اذیت کرد فک کنم بهش برخورده بود😁😁

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
خیلی ممنون الهی خدا غیر ممکن زندگیت رو ممکن کنه فقط ممکنه کاربری من رو حذف کنن  تو ...

خواهش میکنم با گوشی خودم و شوهرم رای دادم

دیگه کسی در دسترس نیست😊