2777
2789
عنوان

گل پسرم 😳😳😳🥴🥴

509 بازدید | 16 پست

کلاس سوم ابتدائیی هست ....مامور انتظاماته 

زنگ تفریح شده ،همه بچه هارو از سالن مدرسه درآورده ،دروهم قفل کرد ونشست رومیز آبمیوه وکیکشو میخورد 

یهو ناظم مدرسه اومده ،بهش گفته در وباز کن میخوام بیام داخل 

پسرم بهش گفته نه نه 🤚من بزور همه رو بردم بیرون 

تو هم منتظر باش زنگ کلاس بخوره من باز میکنم😌😌

ناظمه داد زد میگم باز کن 😠

اینم گفته نمیشه لطفا اصرار نکن که باز نمیکنم

،،،ناظمه گفته باشه فقط صبر کن🤏

زنگ که خورده ،پسرم قفل وبازکرده گفته یاعلی 

الفرار 🤣🤣🤣

حسین جانم 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂دلمونو خنک کرد

ما رفتیم تو کلاس نشستیم

معاون میاد یه نگاه عاقل اندر سیفیدی به بچه میندازه

بعد میره

و یک دقیقه نشده برمیگرد

و به یمی از بچه ها اشاره نیکنه

هی تو برو یه میز عقب تر

بعد میره

به نظرتون با خودش چه فجری کرده؟

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

شما ازش حمایت نکنید و برای دیگران به عنوان یه خاطره بامزه تعریف نکنید...

نه تنها کارش جالب نبوده

بلکه دور از ادب هم هست

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
😂دلمونو خنک کرد ما رفتیم تو کلاس نشستیم معاون میاد یه نگاه عاقل اندر سیفیدی به بچه میندازه ...

این مدرسه بااینکه دولتی هست ولی خیلی مهربونن ،موقع جدیت جدی هستن ولی همیشه با بچه ها مهربونن

حسین جانم 🌺

شما ازش حمایت نکنید و برای دیگران به عنوان یه خاطره بامزه تعریف نکنید... نه تنها کارش جالب نبوده ب ...

اتفاقا من باهاش برخورد کردم 

ولی گفت این قانون بود و خودتون یادم دادید آدمها در همه مواقع باید یکدست باشن وعدالت باشه 

اون ناظم هم هیچ نگفت  وگفت خیلی خوب ومحکم حرفشو میزد ،درسته اعصابمو خراب کرد 

ولی خوشم اومد این بزرگ بشه چی میشه 

حسین جانم 🌺

اتفاقا من باهاش برخورد کردم  ولی گفت این قانون بود و خودتون یادم دادید آدمها در همه مواقع باید ...

عدالت و برابری متفاوته

رفتار پسر شما برقراری برابریه

نه عدالت!!!!

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
به نظرت یک پسر ۹ ساله این وبلده 

شما باید بهش یاد بدید..