2777
2789
عنوان

تجربه شما از حذف کردن آدمهای زندگیتون ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داشتی کلی بخاطرت عوض شده !

همه چیزش دستم بود اینستا همه چی چک کردن واتس اپ...

ادمی که دنبال شر بود..

کل خونوادم بخاطرش باهام قهر کردن

ما بالاشهریم

اون بچه ته ته شهرمون 

هیچی نداشت ولی دوسش داشتم 

اما الان با یه نفر دیگس و شنیدم خیلی خوشبختن 

واقعا خدا هست 

همه چیزش دستم بود اینستا همه چی چک کردن واتس اپ... ادمی که دنبال شر بود.. کل خونوادم بخاطرش باهام ...

البتع که خدا هست عزیزم به حکمت خدا ایمان داشته باش هنوز کلی آدم خوب هست که باهاشون آشنا نشدی تو لیاقتت بیشتر بوده خدا نخواسته شک نکن بهترینا سر راهت قرار میگیره به شرطی که فراموش کنیش و راه رو باز کنی برا آدمای جدید حس های جدید چیزای جدید! هرچقدر فکرتو درگیر گذشته و آدمای قبلی کنی شانس آشنایی با آدم بهتری رو ازدست میدی ...

روبه رشدم 🌱
البتع که خدا هست عزیزم به حکمت خدا ایمان داشته باش هنوز کلی آدم خوب هست که باهاشون آشنا نشدی تو لیاق ...

میدونم بخدا نمیخام تعریف کنم ولی من هم تیپم خوبه هم قیافه خوبه از نظر بقیه 

من بدنسازی کار میکنم قیافمم خوبه خیبیییی موقعیت های خوب بم پیشنعاد میده اما باور میکنی هیچکی به چشمم نمیاد؟

انگار اون سگ پدر طلسمم کرده :(

خیلی وقت ها نگاه به عکسش میکنم و زار میزنم

میدونم بخدا نمیخام تعریف کنم ولی من هم تیپم خوبه هم قیافه خوبه از نظر بقیه  من بدنسازی کار میک ...

اوه عزیزم کاش روانشناس بری و تموم کنی این رنج رو چون داری آسیب میبینی اینطوری ... و همیشه بخاطر داشته باش اگه کسی مارو پس زد دلیل بر بد بودن ما نیست حس میکنم با این کارش اعتماد بنفست رو آورده پایین و فک میکنی کمبودی داری حتما رو خودت کار کن کمک بگیر از روانشناس با حرفاش حالت خوب میشه شک نکن 

روبه رشدم 🌱