2777
2789

شوهر من برمیداره به خاهرش میگه اگه امام زمان بیاد بگه سحر اینو گفته من باور نمیکنم شما خودتون ذاتتون خرابه به زنم چیزی بگین خشتکتونو پاره میکنم یبارم با مشت میخاس بزنه در دهنه خاهربزرگترش آخه داشت به مامانم که طلاق گرفته توهین میکرد

منم قهرم نه حمایتم میکنه نه ی قرون پول میده نه حق خواستن چیزی دارم  نه خونه داره نه ماشین نه پ ...

منم شوهرم فقط زبون داره هرچی طلا داشتم فروختن ماشین گرفت کار کنه که نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم فقط زبون داره هرچی طلا داشتم فروختن ماشین گرفت کار کنه که نمیکنه

خوبه بچه نداری من دارم دارم پاسوز اون میشم الانم خونه بابامم اصلا حوصله ندارم برم خونه حتی ببینمش دوسش ندارم 

❤🤍❤
باهم بودیم گرفتم

نباید میگرفتی.. مگه بعدا دست و پات بستن ک با خانواده شوهرت بری بگیری

اصلا چ دلیلی داره با خانواده شوهرت بیرون بری

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خوبه بچه نداری من دارم دارم پاسوز اون میشم الانم خونه بابامم اصلا حوصله ندارم برم خونه حتی ببینمش دو ...

منم دیگه دوسش ندارم خسته شدم از این زندگی همش میره با دوستاش بیرون تا ۳ شب 

نباید میگرفتی.. مگه بعدا دست و پات بستن ک با خانواده شوهرت بری بگیری اصلا چ دلیلی داره با خانواده ش ...

همون نباید میگرفتم اخه پول که همیشه نمبده میدونشت میخواد مامانش بره بهم گفت

همون نباید میگرفتم اخه پول که همیشه نمبده میدونشت میخواد مامانش بره بهم گفت

اشتباه میکنی دیگه باید ماهیانه ی مبلغی ازش بگیری برای هزینه هات

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نمیده بهم میگه ندارم تازه بفهمه دارم میگه بده من ندارم

خوبه میتونی تحمل کنی من واقعا نمیتونم

من کم از شوهرم پول میگیرم ولی همون کم باید بده 

چرا نمیتونی؟تااخر عمرت باید فشار مالی عصبی بکشی؟ دختر من مونده گلوم بهم نمیده یبار تا دادگاه رفتم بر ...

اخه پدرم مخالف با طلاق من استقلال مالی که ندارم