2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو باید سیاست داشته باشی ک بین شوهرت و خانوادش قرار نگیری همیشه کنار شوهرت باشه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه ۵ ساله عروسی کردیم همش دخالت خرید کردن مهمونی رفتن کادو گزفتن همه چی 

بچه هم داری؟؟؟

سعی کن خودت مظلوم نشون بدی و اونا رو مسبب مشکلات نشون بدی 

به شوهرت بگو من دوستتشون دارم چرا منو اذیت میکنن 

خودت بزن موش مردگی صد در صد تاثیر داره

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
تو باید سیاست داشته باشی ک بین شوهرت و خانوادش قرار نگیری همیشه کنار شوهرت باشه

ی ضد افتاب خریدم هرچی دهنش دراومد گفت به شوهرم میگه زنت عرضه جمل کردن نداره درصورتی که دخترش دماغ عمل میکنه نمیدونم هزار بلا سر خودش میاره 

اوایلش اینطوریه بعدچندسال خوب میشه شوهر منم چهارسال مادرشو میپرستید یا خاهراش بعد همچین دعواشون شد سر من که مامانش همش به من فحش میداد یا مامانم من نبودم اون روز شوعرم میکفت زنگ میزد به تک تک دختراش هی اسم تو رو میاورد کی سحر بیشعور خونه رو تمیز نکرده رفته خونه مادرش.با اینکه من حتی دسشویی خونشونم میشستم عین کوزت کار میکردم عروسای دیگش سینی چایی نمیبرن دیگه نتونستم طااقت بیارم همچین عربده زدن بود مادرش کم مونده بود خودشو خیس کنه درضمن مادرش خیلی بدجنس بود شوهرم میگفت همیشه خدا پشت سرت حرف میزد 

الان دعوام شد باهاش دیونم کرده با حرفاش انقدر بدی کردن دوس ندارم برم خونه مادرش همش زورم مبکنه میگه ...

منم قهرم نه حمایتم میکنه نه ی قرون پول میده نه حق خواستن چیزی دارم 

نه خونه داره نه ماشین نه پول نه محبت میکنه هیچی 

دارو ندارشم تو قمار باخته کلا صفره طلاهامو فروختم دادم یه ماشین قراضه خریدم خودم رانندگی کنم نیازمو رفع کنم بدتر کشته مرده ماشین بود الانم برده اوراق کرده ۳ماهه تعمیرگاهه 

الانم هرچی میگم میگه ماشین خرج باز کرده در حالیکه قراره باباش بده خرجشو یه قرون نداره خودش زبونش درازه فقط 

❤🤍❤
بچه هم داری؟؟؟ سعی کن خودت مظلوم نشون بدی و اونا رو مسبب مشکلات نشون بدی  به شوهرت بگو من دوس ...

نه ندارم اصلا حرفای منو قبول نداره همش میگه اونا راست میگن

ی ضد افتاب خریدم هرچی دهنش دراومد گفت به شوهرم میگه زنت عرضه جمل کردن نداره درصورتی که دخترش دماغ عم ...

مگه تو باید اینقدر دهن لق باشی ک ضد افتاب خریدنت رو هم بهفهمن؟؟ 

همیشه با لباس کهنه برو اصلا نزار بویی ببرن از کارات

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹