2777
2789

خانما بنظرتون کندر خوبه واسه هوش جنین ؟از چند ماهگی باید بخورم و چقدر.شنیدم میگن زیاده روی کنی بیش فعالی میاره

خدایا شکرت

نه نخور..با این همه ویتامین و دارو که تو بارداری میخوریم،بچه ها به اندازه کافی باهوش هستن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نخور بیش فعال نشه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخور جانم 

کل بشریت تا الان همه مگه کندر خوردند؟ 

نخور 

هوش جنین به پدر مادرش میره 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

بنظر منم نخور من خودمم نخوردم اصلا 

چون تو یه مقاله خوندم که باعث لب شکری شدن بچه میشه

بدون مشورت با پزشکت هیچی نخور

و اینکه دقیقا اون اسیدفولیکی که کندر داره برای هوش خوبه توی قرصی که استفاده میکنی هست 

پس یه چیز مازاد بر سازمان میشه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
نخور جانم  کل بشریت تا الان همه مگه کندر خوردند؟  نخور  هوش جنین به پدر مادرش میره ...

درسته ولی تاثیرم داره .در هر صورت نخوردنش بهتره.چون واقعا بچه بیش فعال غیر قابل تحمله.خواهر من خورده ولی کم البته یادش نیست چندماه و الان پسرش خیلی باهوشه نیبت به پسر اولش که نخورده بود

خدایا شکرت
کلا توی دهنم بود.هر یه ساعت عوضش میکردم چون طعمش میرفت من بخاطر تهوع میخوردم.ویار وحشتناکی داشتم

در واقع قورتش ندادی؟

یعنی فقط رو زبونت بوده و تلخیش و چشیدی

خدایا شکرت

عیزم من سر دوتا دخترام خوردم

دختر اولم الان ۶ سالشه ی کاردستیایی درست میکنه با خمیر بازی ی چیزایی درست میکنه حاضرم قسم بخورم من نمیتونم درست کنم

سر دختر دومم خوردم الان ۵ ماهشه خیلی بیشتر از سنش میفهمه از دور صداش میکنی میگرده پیدات کنه

امرو بغلم بود رفتم اشپزخونه در کابینت باز بود با زانوم زدم بهش ک بسته بشه بسته نشد برگشت طدف خودم دختر کدچولوم با پاش زد بهش ک بسته شه😂😂 باز دوباره ام زد 

یعنی دید من زدم اونم تکرار کرد ماشالله خیلی باهوشه

و خیلی چیزای دیگه ازش دیدم ک ب هوشش پی بردم

فقط گلم باید دو هفته بخوری هفتع ۱۳ و ۱۴ بعد کندرو بجو

بعد قورت بدع اندازه ی نخود کوچیک زیاد نخوریا

👩‍👧‍👧❤😍