2777
2789

قدم ۱۶۵ وزنم ۷۰ 

رفته بودیم مهمونی بعد طرف خیلی بیشعور بود موقع شام بود داشتم شام میخوردم بعد یهو بهم گفت راستی فلانی جون(اسمم)چقدر چاق شدی جدیدا ماشالا انگاری خوب غذا بهت میرسه😐💔منم اینقدر بهم برخورد از سر سفره پاشدم رفتم بیرون تو حیاط دست کردم حلقم هرچی خورده بودم بالا آوردم💔😭

تصمیم گرفتم دیگه شام نخورم فقط ناهار اونم ۷ قاشق

والا زیاد چاقم نیستم فقط یکم اضافه وزن دارم😭😭😭تازه شکم و پهلو هم ندارم ژنیتیکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب اون چ مربوطه . چرا حرف دیگران اینقدر برات مهمه . 

همونجا میزدی توی دهنش 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

وااااا؛ یعنی چی؟؟؟ میگفتی آره خداروشکر وضع مالیمون عالیه؛خورد و خوراکم خوبه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)