2777
2789

همش از من ایراد میگیره که بی عرضه‌ای ، تو فردا سرکار میخوایی چیکار کنی

دختر از من گیج‌تر و بدتر اعتماد به نفسشون تا آسمونه بعد من....

خب وقتی عین شمر بالاسرنی و دائم فحش میدی میخوایی دستم نلرزه دستپاچه نشم! استرس میدی که مغزم کار نمیکنه و فقط از ترس اینکه مشت و فحش نخورم میخوام سریع انجامش بدم خراب میشه 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هعی 

اسم اینارو میزارید پدر؟

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی اسم اینارو میزارید پدر؟

نه والا

اینا اگه یه خوبی و سود برا بچه‌شون داشته باشن به جاش صد ضربه و آسیب به بچه زدن

نه والااینا اگه یه خوبی و سود برا بچه‌شون داشته باشن به جاش صد ضربه و آسیب به بچه زدن

امروز چقدر بخاطر حرفاش گریه کردم:/

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

پدرمن الانم که الانه پشتم میگه چرانموندبراماکارکنه هیچی کارنکرد😑والا۳۳سالگی به زورازدواج کردم همشم ...

فقط توقع بیجا و بیخودی

آخه برامون چیکار کردین که این همه پرتوقعین! (خودشونو کشتن فقط شکممون رو سیر کردن)،

هر چی مظلوم‌تر هم باشی بدتره

امروز چقدر بخاطر حرفاش گریه کردم:/

کم سنی؟

وای من نوجوونیم افتضاااح بود

روزی نبود که گریه نکنم، در کل از بچگی همین بود

از بس گریه میکردم که آخرش چشمم داغون شد چند ساله که اشک ریزش چشم دارم .

خیلی درک میکنم .. پدر من کتک نمیزنه ولی انقدر گیر میده و ایراد و عیب روم میزاره حرفاش داغونم کرد ..۲۵ سالمه همینجوریش ب خاطر اشتباهات و بی مسئولیتیش کلی از زندگی و موقعیت عقب افتادیم .. جوانیمون هم داره زهر میکنه

خدامنو بکشهه

بابام ا گل نازک تر بهم نمیگه الان باردارم هشت ماهه خونه بابامم جونشم بهم میده از اول همینطور بوده الان وقتی نیست دلم تنگشه وقتی میاد خونه انگار رو عصابمه😭عذاب وجدان این حس خفم داره می‌کنه نمیدونم واسه حاملگیه واسه چیه

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

فقط توقع بیجا و بیخودیآخه برامون چیکار کردین که این همه پرتوقعین! (خودشونو کشتن فقط شکممون رو سیر کر ...

دقیقااا .. من از این حرصم میگیره پدرم این همه سال بخاطر نادانی و بیخیالش  موقعیت زندگیمونو خراب کرد.. شرایط داشت اما واسه اینده تلاش نکرد که حالا همش عقبیم پشتمون خالیه

جای این پست پز به شدت خالی بود

نفهمیدم😕

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️