2777
2789
عنوان

چرا بعضی مردا دخترای سن پایین انتخاب میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4339 بازدید | 50 پست

عزیزم اینجور ک ک از تاپیکات متوجه شدم،مشکل اصلی از خودتون وبیماری افسردگی تون هست ک باعث شده شوهرتون ب این سمت حرکت کنه....

وگرنه شما اگه پایه و رفیق شوهرتون بودین ن کسی از خانواده شوهرتون ودخترای بیرون جسارت چنین کاری رو نداشتن

هنوزم شوهرتون بهتون تمایل داره اما خودتون سرد برخورد میکنید و زندگیتون رو دارین خرابش میکنین

هرعمل منفی ک انجام میدین ،خب متقابلاً شوهرتون هم عکس العمل داره نشون میده

مردها مثل بچه هستن.....

اصلا قصد ناراحت کردن نداشتم فقط چیزی ک درست هست رو خاستم بهتون بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضن! میخان تا بچس شکلش بدن هرجور میخان وقتی شخصیت دختر تثبیت بشه بعد ۲۵ سالگی دیگه تغییرش سخته من ...

اره نظر منم همینه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
این حرف رو قبول دارم ولی مقصر اصلی خانواده دختر هستن با تربیت نادرستشون

خوانواده ها بعضی هاشون تفکر نادرست دارن هنوز فک میکنند دختر اکر به سن بیست رسید ازدواج نکرد باید به حالش گریست تفکرات قدیمی باعث میشه سریعا شوهرشون بدن حالا سی سال یا ۳۵ سال برلشون فرقی نداره فقط مهم اینه براشون که شوهر بدن دختره هم بچس و حالیش نمیشه میگه اخ  جون شوهر حالا باهاش میرم دور دور تفریح گردش لباس عروس میپوشم برام همه کار میکنه و از طرفی هم ممکن  شرایط خونشون بد باشه خوتوادش ادیتش یکنند میخاد در بره  و این اقا میشه راه فرار و نجاتش و همینا باعث میشه زنش بشه

شوهرم کلا ۷ یا ۸ تومان بیشتر حقوقش نیس ک اونم تا وسط ماه تموم میشه پولش کجا بوده ماشینشو با طلا های ...

ی چیزی بگم ناراحت نشیا

ولی مردای سن بالا کاربلدترن گیر کمتری هم میدن مث این جوجه ها غیرتی بازی و مسخره بازی کمتری دارن 

از اون سمت چون اکثر این دخترا خانواده درستی ندارن پس حس پدرانه ای رو درک نکردن

و خلا محبت پدرانه رو اینجوری پر میکنن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سلام

به عنوان یه آقا عرض میکنم که یه دلیل اصلیش اینه که مثلا مثلا این تفکر وجود داره که دختر کم سن رو میتونند با برنامه خودشون بار بیارن و هر کاری کنه مثل معلم روی سرش خراب میشن

آقا هستم