2777
2789
عنوان

چرا بعضی مردا دخترای سن پایین انتخاب میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4339 بازدید | 50 پست

تمایل ب شوگر داشتن و ددی شدن بالاس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

آخه اکثر دختر ها هم دنبال خود پردازن و نه شوهر و زندگی تعداد خیلی کمی از دخترا دنبال این هستن که در کنار شوهرشون کار کنن و با هم زندگیشون رو بسازن اکثر دنبال پول مفت رفع عقده های خونه باباشون هستن و نه زندگی کردن و باهم ساختن و مرد ها هم که دنبال شهوت و شهوت رانی مرده دنبال شهوته دختره دنباله پوله در نتیجه مرده پول رو میده به دختره و دختره هم شهوت خودش و البته مرده رو رفع میکنه معامله برد برد برای هر دو طرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا تو کشور های دیگه هم رواج پیدا کرده اسمشو گذاشتن شوگر ددی از من و تو هم بیشتر بهشون خوش میگذر ...

شوگر ددی بالای ۱۸ ساله 

زیر ۱۸ سال غیرقانونیه و تجاوز حساب میشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

هه 😄 این که چیزی نیست

مردا ماشاالله چقد فعال شدن

طرف با ۳ تا بچه همچین با افتخار میگه من زن مطلقه نمیگیرم میخوام دختر بگیرم 😏

تو گلوت گیر نکنه عمو 😏

طرف مگه عقلش کمه ییاد واسه تو بچه نگه داره؟

خب برو یکی عین خودتو پیدا کن

بدبخت دختر همسایمون با یکی ازدواج کرد که یه پسر ۶ ساله داشت میگفت برای رضای خدا برم براش مادری کنم قسم میخورد میگفت هرروز بخاطر اون بچه منو کتک می‌زد میگفت یه تو بهش بگی میکشمت

جدا شد الهی بمیرم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اره درسته اما ن اینکه ی دختر ۱۸ ساله بره با ی مرد ۴۳ ساله متاهل ک ۳ تا بچه داره  

هرزگی سن و سال نمیشناسه 

دختر ۱۸ ساله لچه نیست یه زن کامله سن ۱۸ سالگی سن قانونی محسوب میشه  

همسر شماهم خیانتکاره حالا با دختر ۱۸ ساله یا ۳۴ ساله چه فرقی داره اصل خیانتیه که بهت کرده 

بعدم نرفته شناسنامه ببینه بعد خیانت کنه یا این دختره دورش بوده یا دندش میخاریده یا مشکلات عاطفی و شخصیتی  بهم رسیدن باهم باند شدن بعدم دخترای ین بالاتر شعورشون بیشتره نمیان با مردی که زن و سه تا بچه داره بپره این دختر کمبود داشتا که اینکارو کرده 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من خودم مردم ولی تا حالا نفهمیدم چرا مرده که چون ب چ ه ب ا ز ه دختره هم چون هول و پولکیه

نه جناب اقایون زرنگن میره بچه میگیره که شکلش بده ی دختر تو سن ۱۸ سالگی قابل انعطاف با چند تا بحث و حدل میشه اونیکه طرف میخاد ولی  ی دختر تو سن ۲۶ تغییرش خیلی سخته مردام از عمد میرن سراغ اونی که بشه شکلش داد! و اشتباهشون همینجاست ممکن دختر تو ۱۸ سالگی از نظر بلوغ عقلی اندازه ی دختر ۲۶ ساله باشه و اینحاست که دعواها شروع میشه و دیدیم که دختر تو سن ۲۰ ۲۲ میگه  اشتباه کردم و جدا میشه

مریضن! میخان تا بچس شکلش بدن هرجور میخان وقتی شخصیت دختر تثبیت بشه بعد ۲۵ سالگی دیگه تغییرش سخته من ...

دقیقا مث برادر شوهر های من اولی ک ۲۶ سالش بود از سربازی اومد مادرشوهرم براش دختر ۱۴ ساله گرفت ک مثلا با اخلاق های خودشون بزرگ بشه اما دختره الان همش دورررر مادرشوهر مارمولکم میچرخه برادرشوهر دومیم ۳۷ یا ۳۸ سالشه ۱۲ سال پیش ازدواج کرده بود ۲ تا پسر دوقلو ۸ ساله داره سال ۹۷ طلاق گرفت زن اولش البته دختر عموی شوهرم بود ک متولد ۷۰ بود طفلکی انقدر ک زنشو محل نمیداد رفت زنه طلاق گرفت ۳ سال بعدش رفت با ی دختر ۱۷.۱۸ ساله دوص شد باهاش ازدواج کرد ینی دختره دوووور این میچرخه انقدر هم بچه اس اه اه اه شوهرم وقتی داداشش ازدواج کرده بود میگفت خوش بحالش بره گرفته خاک تو سر هولش کنن

نه جناب اقایون زرنگن میره بچه میگیره که شکلش بده ی دختر تو سن ۱۸ سالگی قابل انعطاف با چند تا بحث و ح ...

این حرف رو قبول دارم ولی مقصر اصلی خانواده دختر هستن با تربیت نادرستشون

دقیقا مث برادر شوهر های من اولی ک ۲۶ سالش بود از سربازی اومد مادرشوهرم براش دختر ۱۴ ساله گرفت ک مثلا ...

اره عزیزم مردا دنبال  همیچین جیزهایی میگردن شمام ببین علت سردی  زندگیت چیه درستش کن ببین کجا  و چجوری رابطتون خراب شد تا حلش کنی   از این مشکلات رها بشی