2777
2789

علتش چیه؟؟؟؟ 

چرا نمیرن حداقل با یکی ک مثلا همسن خودشون یا ۷ یا ۱۰ سال اصن کوچیکتر 

بعضی مردا مثلا تو سن ۳۰ به بالا دخترای کم سن دوست دارن ۱۸ یا ۲۰ سال 

😔چرا اخه وقتی دختره هم سنش کمه میاد با یکی میره ک همسن باباشه با ۱۸ یا ۱۹ سال اختلاف سنی 🤧😔واقعا چرا انقدر این موضوع رواج پیدا کرده حالا ۳۰ سال پیش اگ یه مرد ۳۷ ساله با یه دختر ۱۸ ساله ازدواج میکرد بد نمیدونستن اما این دخترهای حالایی دهه هشتادی هایی ک انقدر چشم و گوششون تو همه مسائل باز تره و باهوشن و فهمیده چرا اخه باید این کارو بکنن توروخدا مامان ها درمورد این چیزا با دختر خانوم هاتون صحبت کنین تا شاهد این مسائل نباشیم انقدر دیدم طرف میره زن کم سن میگیره بهش میگن  خوشبحالش زنش سنش کمه بره گرفته فلان و.... از این حرفا ینی چی واقعا😔😔😔😔🤧دلم خیلی گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خیلی زیاد شده 

بعد هم که چیزی میگیم میگن فضولی نکن 

این چیزا توی کشور های دیگه به طور جدی باهاش برخورد میشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چون این جور مردا کثافتن و این جور دخترا احمق

😔شوهر خودم ۳ ماهه پیش مچشو گرفتم سر همین موضوع بهش گفتم خاک تو سرت تو همسن باباشی بدبخت درسته من تو زندگیت هیچ کاره بودم و هستم اما خاک تو سرت ب من گفت ب توچه تو چرا میسوزی خودش خواسته 😔من و شوهرم زندگیمون خیلی سرده فقط ب خاطر بچه هام باهاشم

چه حرصیه که تو بخوری   هر کس یه جوریه

بعدم اون که سی سالشه اینجور نیست ه همش بگه من سی سالمه سنم زیاده هر کسی حتی ۶۰ سالشم باشه خوش را محق میدونه و جوان 

حالا چرا کم سن انتخاب میکنن علتش اصلا سن نیست دخترا دورو بر معمولا تو این سن هستند بزرگترها که ازدواج کردن اون شحص تفاوت سنی را اصلا حس نمیکنه دختر انتخاب میکنه با معیارهای دیگه 

ا

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

لطفا اشتباه نکنید

دختران امروز اصلا چشم و گوششون باز نیست

فهمیدن و دونستن یه سری مسائل ........دلیله واسه چشم و گوش باز بودن؟؟

به هیچ وجه اینطوری نیست دختران امروزه فقط درگیری بیشتری دارن با دونستن بعضی مسائل وگرنه اگه درک داشتن خیلی اشتباهات رو مرتکب نمیشدن

متاسفانه خیلی زیاد شده  بعد هم که چیزی میگیم میگن فضولی نکن  این چیزا توی کشور های دیگه ...

نه بابا تو کشور های دیگه هم رواج پیدا کرده اسمشو گذاشتن شوگر ددی از من و تو هم بیشتر بهشون خوش میگذره

مریضن! میخان تا بچس شکلش بدن هرجور میخان وقتی شخصیت دختر تثبیت بشه بعد ۲۵ سالگی دیگه تغییرش سخته من تو سن ۱۸  سالگی قابل انعطاف بودم الان قابل انعطاف نیستم از عقایدم کوتاه نمیام  مردا دنبال یکی میگردن که بتونتد امر و نهی بهش کنند و بتونند شکلش بدن اون دخترا هم تو اون سن د نبال شوهرن طبیعی نمیفهمن چه کلاهی سرشون رفته

😔شوهر خودم ۳ ماهه پیش مچشو گرفتم سر همین موضوع بهش گفتم خاک تو سرت تو همسن باباشی بدبخت درسته من تو ...

از نظر اینکه همسرت خیانت کرده کاملا به شما مربوطه و باید پاسخگو باشه 

ولی چرا دختر همسن باباش را انتخاب کرده واقعا به شما ربطی نداره خب که چی مگه فیلسوفی که بجا فکر کردن به اصل موًوع که خیانته به سن طرف توجه داری 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
😔شوهر خودم ۳ ماهه پیش مچشو گرفتم سر همین موضوع بهش گفتم خاک تو سرت تو همسن باباشی بدبخت درسته من تو ...

من بودم خانواده اون دختره رو پیدا میکردم آبرو براش نمیزاشتم. ...بخاطر پوله ولی مردای بیشعور خرن حالیشون نیست فک میکنن بخاطر خودشونه