*فرناز* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 512 عنوان باشگاه خوب در اهواز 2757 بازدید | 3 پست سلام دوستان. میشه لطفا راهنمایی کنید؟مربی و باشگاه عالی واسه بدنسازی، تایم صبح، ترجیحا تو منطقه گلستان اهواز بهم معرفی کنید لطفا.گلستان هم نبود، جاهای دیگه... 😊 💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰ 1400/09/05 | 03:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_ni عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4788 آویسا توی کیانپارس باشگاه خیلی معروف و خوبیه عزیزمیکیش خیابون ۱ غربی هست و شعبه vip هم اگراشتباه نکنم یا وهابی هست یا کیان اباد 🌹 اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
*فرناز* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 512 آویسا توی کیانپارس باشگاه خیلی معروف و خوبیه عزیزم یکیش خیابون ۱ غربی هست و شعبه vip هم اگراشتباه ن ... ممنون که جواب دادید😘 از بین مربیهای آویسا کدومشون خوب هستن؟تو گلستان نمیشناسید؟ 💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰
zahra_ni عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4788 ممنون که جواب دادید😘 از بین مربیهای آویسا کدومشون خوب هستن؟ تو گلستان نمیشناسید؟ واقعیتش خودم نرفتم عزیزممن تی ار ایکس جای دیگه میرفتم قبل کرونانه والا نمیشناسم عزیزمخواهش میکنم😘🌹 اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡