2777
2789
زینو مو چ کردوم تو از مو چ دیدی بازم که گولت زدن با یه چرب زبونی زینو زینو زینو زینو مو بی قرارم زین ...

وای عاشقشم 

شادم کردی😅

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا چرا یکی که انقدر حساسه و نازداره. تا این وقت بیدارههههه؟ خواهشا گزارش نزنید. وارد تاپیک نشید اگ ...

بخدا من گزارش نمیزنم فقط نازشو دارم نخاله نیستم

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
بخدا من گزارش نمیزنم فقط نازشو دارم نخاله نیستم

بله بله شما جزو بهترینایی 🌹🌹🌹 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

@باباکرمدوستدارم2  

تو که عاشق این چیزایی بیا تعریف کن😅

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

پسر پسر خالم بچه چهار ساله بود  اینو دزدیده بودن بعد خفه اش کردن بودن بعد جنازه اش انداخته بودن  با یه متنی که هنوز اولشه     پ چندنفری مشکوک بود  ولی  هچی معلوم نشد  

اصلا چرا یکی که انقدر حساسه و نازداره. تا این وقت بیدارههههه؟ خواهشا گزارش نزنید. وارد تاپیک نشید اگ ...

آخه خوابش به هم ریخته 🥴

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

😐ما جن داریم خونه ی مامان بزرگم   🤣خیلی بی ازارن  بعد خانوادن یه دختر دارن چون یه بار به لوازم آرایشی خالم دست زده بود یه بارم مامانم صداشو شنیده بود   تنها کسی که قبول نداره مامان و مامان بزرگمه که مامانم میگفت من تو زمان حاملگی به خاطر بچه توهم زدم اما  خودش صدای دختره رو شنیده و تا یه هفته جرعت نمی‌کرد شب بره دستشویی  مامان بزرگمم برای اینکه ما نترسیم میگه جن ندارن آری   بعد من خودمم صدای جن شنیدم که خرناس بکشه  اما همش حس میکنم که طرف خواسته مسخره کنه یا شوخی کنه و خرناس کشیده از یه طرف دیگه میترسم نکنه شیطان بوده  

..........