2777
2789
عنوان

بچه ها به گربه دست زدم

212 بازدید | 19 پست

نوازش کردم برا اولین بار جلو در کلاس زبانم بود بعد با آب اونجا شستم دستمو البته بدون مایع اومدم خونه با مایع شستم بعد از اون موقع آبریزش بینی گرفتم تو راه اومدن الآنم گلوم آنقدر میسوزه آب دهنمو قورت میدم تورمی شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایناک علائم سرماخوردگیه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اگر دستت رو نزدی تو دهنت اینا بعیده مریض اینا شده باشی.شاید حساسیت داری به گربه

واقعا هم شاید همین باشه چون من سگ ها و به خودم جذب میکنم یعنی خودشون میان بغلم از ۱۰متری بهم لبخند میزنم من نازشون میکنم ولی این گربه دومین گربه ای بود که گذاشت نوازش کنم😂

حالا میگن گربه ها تمیزن ولی برای خودشون  نه  اینکه بهشون دست بزنی بعدم با صابون نشوری.اینجا همه جا میرن خودشون به همه چی میمالن و....

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
عزیزم😍❤️

قربونت برم من محجبه هستم ولی از حیوانات خوشم میاد کسی ام میبینه چادری ام دست میزنم تعجب می‌کنه ولی خب بعد که میام خونه لباسامو می‌شورم و میرم حموم کلا حیوانات و دوست دارم