2777
2789
عنوان

خانوما میشه لطفا برای گوش درد بچه یه راهکار بدین بجز حوله گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 39 پست
منم بچه ام دارو نمیخوره ولی ابمیوه دوست داره چه رانی چه کاغذی اصلا پلمپش باز نمیکنم با یه سرنگ دارو ...

تلخیشو متوجه نمیشه ؟ 

اخه این دونای ریز سفید داره خیلی تلخن امتحان کردم نمیخوره 

با این حال بازم سعی میکنم امتحان کنم‌ ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رو شعله پخش کن بزار با شعله کم بپزه بعد وسطشو در بیار حرارتش که ملایم شد بزار تو گوشش یا آبشو بریز تو گوشش عفونتو میکشه...

اگه سماق تو خونه داری با یکم آب بجوشون صاف کن چند قطره بریز تو گوشش

کرونا نگرفته خانمی اخه علایم پسرم اینجوری بود دکتر گفت تا سه روز تبش قطع نشد ازوترومایسین بهش بده

تست خون ازش گرفتن منفی بود گفت ویروس قویه واقعا هم قوی بود زود ب سرفه افتاد تب شدید بی حالی ابریزش بینی چشم 

خوب براش شیاف بزار من از دکتر پرسیدم گفتم دارو نمیخوره گفت تو مواقعی که تب بالا هست میتونی هر چهار س ...

بنظرتون راس میگن با دماسنج دیجیتال زیربغل هرعددی باشه نیم درجه باید بهش اضافه کنی

تست خون ازش گرفتن منفی بود گفت ویروس قویه واقعا هم قوی بود زود ب سرفه افتاد تب شدید بی حالی ابریزش ب ...

کرونا از خون نداره

کل علایم پسرم داشت

واقعا ۳-۴ روز تو اتیش سوخت بعد یهو تبش فروکش شد

الان چند روزه؟

بنظرتون راس میگن با دماسنج دیجیتال زیربغل هرعددی باشه نیم درجه باید بهش اضافه کنی

نمیدونم زیر بغل رو بچم به خاطر تب بیمارستان بستری بود دکتر بهم گفت باید کم کنی ولی نمیدونم زیر بغل یا روی پیشونی فرق داره یا نه

بله مسکن همون باعث شده بخوابه خواهش میکنم هیچی تو گوش بچه نریز هیچی نهایتا پشت لاله گوش رو اگر بیدار ...

ممنونم گلم 

حتما عزیزم اره گوش حساس و گوش بچه حساس تر هیچ وقت چیزی نمی‌ریزم امشب چهار شبه مریضه اون ۳ شب از تبشم نگران بودم امشب ب جز تب گوش درد هم اضافه شد سرفش ک بماند 

بله

خوب یه حبه سیر روپوستش وبکن ولی مواطب باش خراش بهش نیوفته بایر کوچیک باشه چون گوش بچه کوچیکه وباید به اندازه ای باشه که داخل بشه توی گوش کارگذاشت البته خیلی کوچیکم نباشه که بره توی گوشش نووی دربیاریبه حدی باشه که دهانه گوش وپر کنه بعد قسمت نوکتیز سیررویه ذره میکنی  وداخل گوش کوچولو میزاری اینطوری سیر تمام عفونت روباگازی که داره جمع میکنه به خودش طرف ۲تا۳ساعتگوشش ازدرد می افته اگه سیرت بزرگ بود راه دوم اینه که یه پیازو باسرعت بدون پوست کندن رنده کنی بعد توی یه پارچه تمیز بزاری فشاربدی تایه اب پیاز صاف داشته باشی بعد یه پنبه کوچیکو بزن به اب پیازو بزار توگوش بچت انشالله سریع خوب میشه سرماخوردگی داره یاانفلانزا دکتر چی گفته

کرونا از خون نداره کل علایم پسرم داشت واقعا ۳-۴ روز تو اتیش سوخت بعد یهو تبش فروکش شد الان چند رو ...

امشب‌ چهارمین شب چرا گلم مطمئن ترین تست کرونا خون 

تو برگش نوشته کووید 

ولی هرچی بود خیلی قوی بود