2777
2789
عنوان

خانوما میشه لطفا برای گوش درد بچه یه راهکار بدین بجز حوله گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که بزودی خوب بشه منم پسرم ۴ سالش اونم بدجور مریض شد گفتن ویروس ریه هاش عفونی شد،عزیزم باید انتی بیوتیک بخوره برای بچه منم نوشتن با دعوا وبدبختی میخورد چیزی داخل گوشش نریز فقط ددروهاشه بده که ایشالله خوب بشه

خوب زمانی این پیام و گذاشتی دقیقا زمانی که خودم از گوش درد نجات پیدا کردم خداروهزار مرتبه شکر و چند سال پیشم بچه م و نجات دادم با عنبرنسارا  که میزارم رو گاز داغ میشه تقریبا سرخ میشه نه زیاد بعد میندازم تو شیشه جا مربا یا ترشی پلاستیکی نباشه بعدم گوش و میچسبونی بهش فقط برعکسش نکنی عنبر نسارا داغ بیفته رو گوشش بسوزه دودش قشنگ میخوره به گوشش و سوراخ گوشش خوب میشه تا چند مرتبه در روز انجام بده تا وقتی خوب بشه منم دعا کن خدا یه خواهر گل به بچه م بده 

ازعفونت شدید گوش درد شدع!من دودسیگارشنیدم بدن تو گوش بچه اروم میشه

مامانم برا داداشم قبلناامتحان میکرد

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

آقا چه راهکاریه می‌دین 

تو گوشش اینو بریز اونو بریز 

این بچه باید حتماااا آنتی بیوتیک بخوره 

تمام 

هر طور ک شده بده بهش 

بگو نخوری میریم آمپول بزنی 

پسر من با همین روش دارو میخوره 

گفتم بهش پسر عزیزم اگر داروتو نخوری مامان باید بریم آمپول بزنیم 

دروغم  نگفتم چون دکتر گفت آنتی بیوتیک نخورد 

ببر آمپول بزنه 

شمام فردا برو مجدد دکتر ، بگو براش آمپول بنویسه راحت 

قبلش ی تست میکنن حساسیت نده بعد میزنن 

دیگه یه دفعه ای تموم میشه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ایشالله که بزودی خوب بشه منم پسرم ۴ سالش اونم بدجور مریض شد گفتن ویروس ریه هاش عفونی شد،عزیزم باید ا ...

سلام ممنونم داروهاش چی بود؟ 

من ی شربت کلاسید گرفتم نمیخوره 

الان سرفه هاش بدتر شده چکار کنم نمیدونم