2777
2789

مدام بدنش میسوزه از پوشک میبرمش بیرون یا تو حمام یادسشویی امتحان کردم خودشو نگه میداره حتی اگه ۱ ساعتم اونجا باشبم جیش نمیکنه نمیدونم چکار کنم واقعا دلم براش میسوزه 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی بگو جیش جیش ذوق کن با مهربونی و بازی! منم همیم سنا گرفتم هر ده دیقه یه ربع نیم ساعت تو دسشویی مرا ...

اخه ارکاری میکنم جیششو نگه میداره تا بیایم توخونا تو پوشک جیش میکنه

اصلا نباید پوشکش کنی دیگه، فقط موقع خواب شب! شورت آزمایشی بخر بپوشون براش

اخه جیش میکنه تو خونه اگه پوشکش نکنم وقتی جیش میکنه هم میدونه میگه بهم بریم تو حموم بشورم ولی قبلش نمیگه

اخه جیش میکنه تو خونه اگه پوشکش نکنم وقتی جیش میکنه هم میدونه میگه بهم بریم تو حموم بشورم ولی قبلش ن ...

دیگه بخوای از پوشک بگیری باید تحمل کنی یه مدت! بعدش فرشا رو میدی قالی شویی ولی کلا بلید حواست باشه و صبور باشی همه ی حواست به حرکاتش باشه تند تند ببری دسشویی طولانی وایسی تا جیش نکرده نیاین بیرون! یکی دوهفته ای یاد میگیره ولی هی پوشکش کنی خیلی طول میکشه

دختر خواهرم هست مگه یه روز که اوم  اینکار بکنم

عالیه فقط اصلا به روی خودت نیار هدفت چیه

عین بقیه روز ها

چند بار که اون بگه این میفهمه

البنه من همچین نیتی نداشتم میخواستم دو و سال نیم بگیرم دو سال و دو ماه شد 

دوستم دخترش گفت چند بار بعد که رفان این گفت جیش منم بردمش و اصلا به روی خودم نیاوردم که عه بیا پوشکتو در بیازم عادی بودم

بعد دو روز دیدم عه من فقط دو بار پوشکش کردم اون هم موقع پی پی بوده فهمیدم یاد گرفته بعد امتحاتی بازش کزدم یه روز ریدم نه خیس نمیکنه دیگه باز بود

فقط موقع پی پی میبستم 

از پی پی گرفتنش یه داستان دیگه بود

عالیه فقط اصلا به روی خودت نیار هدفت چیه عین بقیه روز ها چند بار که اون بگه این میفهمه البنه من ه ...

کلا موقع پی پیش تایم خاصی داره میدونم چه شب چه روزم موقعی که خواب باشه کلا جیش نمیکنه به خودش 

کلا موقع پی پیش تایم خاصی داره میدونم چه شب چه روزم موقعی که خواب باشه کلا جیش نمیکنه به خودش 

خیلی خوبه پی پی دو سه هفته‌ای کار داره پسر من میترسید هی بردمش گفتم دیدی ترس نداره راحت میشی دل درد نمیگیری

ولی بدون یبوست میگیرن حواست باشه غذای خشک ندی بچه زیاد