2777
2789

دختر بیشتر باید شنونده باشه؟

باید گرم بگیره یا نه ؟

احساس میکنم بیشتر باید شنونده باشه و اینکه مهربون و بالبخند فقط گوش بده😐😂

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول گوش کن بعدش سعی کن سوالایی که توذهنت هستو بپرسی

اره اینجوری بهتره به نظرم 

مرسی🌸

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

من از همون اول شروع کردم ب حرف زدن خیلی هم جدی بودم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
از خودت چیزی نگو و چیزی نپرس تا خودش ازت بخواد 

از خواستگار قبلی این تجربه زو خودمم کسب کردم 

احساس میکنم واقعا این بهترین کاره 

اگر براش مهم باشه خب میپرسه همون اول اگرم نپرسید و جلسه دوم قسمت شد خودم میگم که نظرشو بدونم بهتر نیس اینجوری؟

آخه بعضیا سوال نمیپرسن هی میگن شما بپرسید  باید سوال آماده هم توی ذهنت باشه☹

اره ولس احساس میکنم جلسه اول باید کوتاه جواب داد😬پروژه ایه برای خودش این خاستگاری و ازدواج ظاهرا🤪

جلسه اول فقططططط اشنایی هس همین 

شروع کننده پسر باشه بهتره 

اشنایی یعنی مشخصات از خودتون بدین اسم تاریخ تولد مدرک تحصیلی تعداد خواهربرادر و...

بقیه صحبت ها جلسات بعد 

شما بیشتر شنونده باش 

خیلی جدی بدون عشوه گفتگوی دوطرفه داشته باشه

عشوه که ندارم 

براچی باید داشته باشم 

ولی احساس میکنم خیلی جدی هم خوب نیس😬