2777
2789
عنوان

فیلم هندی😃

| مشاهده متن کامل بحث + 6460 بازدید | 66 پست
وای خداخیرت بده سه ساعته دنبال فیلمم❤😘😘

بازم خواستی بگو

من یه دوره واسه درمان افسردگی همه فیلم های طنز و پراز رقص شون رو دیدم واقعا هم جواب داد   

Yeh Jawaani Hai Deewani

Cocktail

Chennai Express

Happy new year

هم خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق ترانه هاشم....چ سرنوشت بدی پسره واسه خودش رقم زد....

خییلی ...

من هنوز آهنگاشو تو گوشیم دارم.

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
شاهرخ خانم نظرشو گفت پشتش بود🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣من عاسق فیلم هندیم ازبچگی کل فامیل میدونن....بعضی وقتا ب شوهرم میگم اینقدفیلماشونادیدیم خاک برسرنیومدن یکیشون منوبگیره....🤣🤣🤣ولی شوهرم خودم ی پاسلمان خانه....ازبس احساساتیه....اونم میشینه بامن میبینه

منم میخوام

بهترینش همون اولیه که معروفم هست

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
🤣🤣🤣🤣من عاسق فیلم هندیم ازبچگی کل فامیل میدونن....بعضی وقتا ب شوهرم میگم اینقدفیلماشونادیدیم خاک ...

نظر شخصیه با فقر جمعیت زیاد تکرار و کپی کردن فیلم ولی رنگو وو اهنگشون خوبه تو فیلماشون

من فیلمای وارون دهاوان دوست داشتم،عروس بدرینات ،کولی نامبروان ۱،دانش آموز سال 

مرسی گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
من فک نمیکردم خودشا بندازه کلی وقت توشوک بودم....

آره منم اون لحظه اول پسره رو فحش دادم بعد نویسنده روان پریشش رو‌ فحش دادم بعدم خودم رو فحش دادم که چرا نگاش کردم چون تو اوج احساس بودم که طرف خودشو انداخت پایین