2777
2789
عنوان

فکر کنم خواستگارم وسواس داره

465 بازدید | 22 پست

بچها جلسه سومی که باهم حرف زدیم تو ماشین صحبت کردیم تو ماشینش یه شونه داشت تو یه یک ساعت دو بار موهاشو شونه کرد

موهاش کوتاه بودنا خیلی صاف و تمیز بود اما هی شونه میکشید تو موهاش 

بعد بین صحبت هاش رو منظم بودن ام تاکید داشت

بنظرتون وسواس داره؟

🕊️ free

استرس داشته بنده خدا😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من ک نمیتونم این همه تمیزی و نظم رو تحمل کنم😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بیشتر دقت کن سخته زندگی با  آدم وسواس 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بهضیا وسواس نظم دارن.یعنی باید همه چی منظم و سرجاش باشه وگرنه عصبی میشن.من خودمم همینطورم.بنظرم حتما ازش بپرس

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

نه این نشونه استرس هست 

اما همسر منم نمیشه گفت وسواس داره اما ب شدت تگرو نظافت حساسه روزی 2 الی سه بار حموم میره 

وقتی میره سرکار 2 بار اونجا روپوششو عوض میکنه😑

حتی لباس زیرشم اتو میزنه🤣

هفته ای یه ادکلن و بادی اسپلش تموم میکنه 

دیوونمون کرده 

هم اکنون عشق الهی به کامل ترین کار خود مشغول است 💞