2777
2789

سلام دوستان اولا عذرخواهی میکنم شاید ناراحت بشین من‌درهفته ۳۶بارداری رفتم مطب دکترم ک ویزیت هفتگی بشم ک متاسفانه صدای قلب جنین رو نشنید سریع رفتم سونو ک گف lufd شده و رشد جنین در هفته ۳۱ متوقف شده درصورتی ک هفته قبلش یعنی ۳۵ من جای دیگه سونو داپلر رفته بودم ک همه چيز نرمال اعلام شد و حرفی از توقف رشد نزدن

تمام ازمایشات طول بارداری و سونوها خوب بود حتی سل فری هم دادم ک هیچ مشکلی نبود

الان من‌موندم با هزار تا سوال ک اشتباه از سونو بوده یا دکترم قصوری داشته یا فقط تقدیر این بوده

هنوز هم اتوپسی جنین نیمده ک علت مرگ رو بفهمیم

نظر شماها چیه؟ واینکه برا بررسی علت ی دکتر خوب و حاذق تو اصفهان بهم معرفی کنید

زندگانی پیچک است..انتهایش می‌رسد پیش خدا..

آخههههه عززیززم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

واکسن کرونانزدی یادوران بارداری  کرونانگرفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان زایمان کردی 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

دکترشرکت واسه بررسی سقط خیلی خوبه

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
راستش خیلی میترسم چون تحقیق نشده کامل درموردش. 

منم تا امروز مقاومت کردم ولی امروز دیگه رفتم واکسنو زدم 🥺🥺🥺

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی