یکی از آشناهامون یک دختری معرفی کرده بود که دو سال از من کوچیکتره منم متاسفانه تازه جدا شدم و چهره اون خانم با همسر سابقم مقایسه میکنم ۲۰ به ۱ هست و به دلم نمی شینه الان چند وقت هست تماس میگیره روم نمیشه واقعیت بهش بگم چیکار کنم دل شکسته نشه خدا رو خوش نمیاد؟
کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم
کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا وقتی مقایسه میکنید نمیتونید با کسی که اخلاقای خوب داره آشنا بشید همه چیز ازدواج قیافه نیست خودتون تجربه شکست دارید و اینو میدونید اون خانوم هم بهش بگید که بهتون دل نبنده گناه میکنید
اگر ازش خوشت میاد ادامه بده اگه نه از همون اول نباید ادامه میدادی بالاخره با ایشون بازی شده حالا هم پشیمون شدید ول کنید هر چی ادامه بدید بدتره ایشون امیدوارتر میشه وبهش ضربه شدیدتری وارد میشه
فعلااا ازدواج نکن با هیچ دخنری حداقل بزار 4/5،ماه بگذره بلکه م بیشتر تا نفر قبلی و تو ذهنت تموم کنی یکم تنها باش بزار تو تنهایی ببشتر خودتو بسنجی تا اینجور یه خانمم خجالت نکنی
اگر ازش خوشت میاد ادامه بده اگه نه از همون اول نباید ادامه میدادی بالاخره با ایشون بازی شده حالا هم ...
متاسفانه دیر عکس شو برام فرستاد و همینطور ۳۵۰ کیلومتر با ما فاصله داره
من کاری ندارم منتها ب این فک کنین ک چهره زیبای خانمتون باعث شد جدا نشین؟خیرررر پس مسائل مهمتر از چهر ...
نه من خوشگلی اصلا ملاک م نیست و در حدی که به دلم بشینه اگه پدرم فوت نمیکرد هرگز قسم میخورم طمع تصاحب ارثیه پدریم این جدایی رقم نمیزد