2777
2789
عنوان

به نظرتون چی باعث شدشوهرمن جذب دختری ۲۵ سال کوجیکترازخودش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 113 پست
هوس ...این مرد گرفتار هوسه

هوس دراین حدکه استوری کنه واسماشونو بزاره روپروفایل واتساپ واینستاش ک کل شهردارن شمارشو وبعد یک هفته پاک کنه ودختره رورد کنه بره؟؟ مردم درموردش چی فکرمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که زنشو تو محدودیت میذاره اخر عاقبتش همین میشه شما هم به خودت برس لعنت به چنین مردایی که روحیه بچشون اهمیتی براشون نداره واقعا روزای سختی رو میگذرونید درک میکنم امیدوارم زودتر حل شه 

خدا یه جایی میذاره توی کاسش دیدم که میگم. هوسبازی به نماز و ایناهم نیست. ایمان که جدی نباشه در لحظه پات میلنگه. چه بسا کسانی که ایمان را فقط در نماز و ریا خلاصه نمیکنند. لیاقتش همون دختران فکر کرده عاشقشن نمدونه که دختره دنبال چیزای دیگست🌝👌

این چیزایی که ازاین اقاتعریف کردین نشانه ی عشق وعلاقه ودوست داشتن نیست اینکه لاک نزن ارایش نکن من ای ...

هیچوقتتتت اجازه نداددارایش کنم ولاک بزنم همش شد حسرت واسم والان ۴۰ سالمه

هفتادسال عبادت گاهی با یه نگاه حرام به باد میره 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

همیشه از آدمایی که زیاد تو یه چیزی افراط میکنن و خیلی ادعاشون میشه بترس

هزار تا گند دارن

حالا اینو علنی کرده

خدا بدونه قبلش چی بوده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

گرفتار هوس شده

خدا هدایتش کنه

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

تبریک میگم شوهرت شوگر ددی شده😊

این جا حتی ی امضا ساده از اشعار مورد داره واقعا الان من امضامو عوض کردم نی نی یار جان مشکل مم......کت حل شد؟♥کاربری پنجمه منه اگه مخالفی ریپ نزن مرسی