2777
2789
عنوان

زایمان کردم ولی مادرشوهرو پدرشوهرم نیومدن دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 41 پست

عزیزم از آرامش بدت میاد؟ولشون کن...تحویلشون نگیر دیگه واسه بچتم ارزش قائل شو...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانوادم شهرستانن نمیتونم برم میخوان بیان همش دخالت کنن دیگه حرص میدن فقط

الهی بزن ب بیخیالی       فقط ناله کن بگو وای درد دارم     پیاز داغشو زیاد کن 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
چه بد،مهربانی کردن سخت نیست،شما کارت درسته ،امیدورارم اونا هم متوجه اشتباهشون بشن

آخه اصلا من باردار بودم روحمم خبر نداشت اینا چرا دعواشون شد شوهرمو خانوادش (بعدا شوهرم برام تعریف کرد ) بعدش پدر مادرش اومدن تهران رفتن خونه دختراشون پیش من نیومدن حتی زنگ نزدن حالا که من زایمان کردم زنگ زدن به پسرشون تبریک گفتن به من زنگ نزدن انگار من مقصر بودم 

دخترم ۲۲ ماهشه و هنوز پدرشوهر‌و مادرشوهرو بقیشون نیومدن دخترمو ببینن خداروشکر میکنم راحت شدم از دستش ...

اون که آره خدا رو شکر که قطع رابطه کردن ولی من مقصر نبودم که با من اینطوری کنن

اون که آره خدا رو شکر که قطع رابطه کردن ولی من مقصر نبودم که با من اینطوری کنن

منم مقصر نبودم ولی خوشحالم که نمیبینمشون واقعا اذیت میشدم از رفتارهاشون خیلی این قطع رابطه به نفعم شد همه هم به من حق دادن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
تو یه شهرید؟ به همسرت بگو یکم روشنشون کنه ولی کلا بدون اینا مدلشون اینه  به خودت نگیر بجهنم

نه ولی با خواهرشوهرام آره. مادر شوهر پدرشوهرم الان دوماه اینجان ولی کل دوماهو نوبتی خونه دختراش رفت دوتا خواهر شوهر دارم بعد خونه ما اصلا نیومد. بچه هم 3 روزه دنیا اومد از قصد بهشون خبر ندادیم چون اگه براشون  مهم بود یه سر بهم میزدن.  از اینستاگرام عکس بچه رو دیدن فقط زنگ زدن به شوهرم تبریک گفتن