2777
2789
عنوان

دعوای ماردم با همسرم

668 بازدید | 66 پست

امروز خونه ما همه دعوت بودن از مادرم تا خاله وغیره بابت اینکه زایمان کرده بودم چند روز پیش خاله هام هم اومده بودن . مادرم از بچگی خیلی رفتار بدی داشت بامن درحدی که از ۱۳ سالگی بهم میگف جن..ده میگفت تکرار کن و با سیم کابل میزد منو تا اینکه ۱۷ سالگی بابت تمام مشکلاتم خسته شدمو ازدواج کردم الان هم دوتا دختر دوقلو دارم پدرم من رو ترک کرده از ۵ سالگیم هر وقت کسی بهم چیزی میگفت احساس کمبود پدر خیلی عذابم میداد منم میخواستم مثل بقیه بگم الان به بابام میگم میخاستم حس کنم پشت دارم اما نه پدرم بود نه مادرم پشتم بود خداشاهده تا الان هیچ چیز بدی از من ندیده و کاری نکردم اما هر دعوایی میشد به من میگفت هر.زه  به روشهای مختلف منو میزد حتی یکبار پشت دستمو با قاشق سوزوند و گفت تکرار کن بگو جن.دم حالا بی خیال این ها امروز اومدن اینجا و تا همین یک ساعت پیش اینجا بودن بحث بچم شد و خالم گفت ماشاالله چقدر نازه دخترات ولی به خودت و شوهرت نرفتن مادرم هم نه گذاشت نه برداشت گفت خب معلوم نیست با کی خوابیده از کجا معلوم بچه خودشه ب خدا که راست میگم خیلی دلم شکست همسرم هم با داد گفت داخل خونه خودم به همسرم جلوی من همچین حرفی میزنین مادرم هم ناراحت شد و رفت از خونه بیرون  ن تونستم پدر داشته باشم ن مادر اصلا مگه میشه اسم این رو مادر گذاشت ؟ کدوم مادر ب بچش همچنین حرفایی میزنه همه ارزو دارن وقتی بچشون به دنیا پا میزاره مادرشون کنارش باشه اما من مادرم نیومد برای زایمانم حتی جمم نکرد مادر شوهرم منو جم کرد 😢لطفا نگید مادره و بهش بی  احترامی نکن میخوام بهش بگم دیگه خونه من نیاد مادرم من ۱۴ ساله که شدم ازدواج مجدد کردن و خیلی بدتر شد اخلاقاش حتی باور نمیکنه این ها نوه های خودشن

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫

ببخشید خیلی طولانی شد دلم پر بود جز شما ها کسیو برای دردو دل نداشتم 😭

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫

حرف مادرت خیلی زشت بوده خدایی😑

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف مادرت خیلی زشت بوده خدایی😑

ازش متنفرم هرزمان میام فراموش کنم اما باز دلم میگیره

این مادر نیست که این احمقه.چرا میزاری بیاد خونت؟؟ زنیکه.تا حالا اینقدر عصبانی نشده بودم اینجا.همچین‌مادری بره گم بشه.نزار پاشو بزاره خونت.

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
ازش متنفرم هرزمان میام فراموش کنم اما باز دلم میگیره

حق داری منم جات بودم دلم میگرف

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیزممممم 🥺

قدر شوهرتو بدون، قدر زندگیتو بدون، به غیر شوهرت دیگه کسی رو نداری

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

واقعا خاااک تو سر این مادر بد دهنت .... اگه یه ذره غیرت داشته باشیااا دیگه اسمشم ب زبون نمیاری..... اون مادره دنیا جهان بخت و ببین دخترش با صد نفر خوابیده هنوزم دوزش میچرخه حالا مادر توووو.....بمیرم واست دلم کباب شد