2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید😭😭

58 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه تایپک زدم دونفر کلا جوابمو دادن خواهش یکی ب من بگه چیکار کنم بچه ۲ سال و نیمم حرف بزنه همش دارم از اینو اون تعنه میشنومم ک بچم اتیسمیه یه راه بگید یه کاری کنم حرف بزنه گفتار درمانی هم تاثیر نداره میگن😭😭😭

اول ببرش شنوایی سنجی ممکنه گوش میانی مشکل داشته باشه.بعد هم باهاش تمرین کن زیاد باهاش حرف بزن براش کتاب بخون 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم تخم کفتر که قدیم ها می گفتن بهش دادی  باهاش حرف بزن مرتب باهاش حرف بزن شعر بخ ...

تخم کفتر میگن باید خام بدم که نمیخورع حالش بد میشه میام حرف بزنم یا شعر بخونمم توجه نمیکنه ولی شعرای تلوزیونو دوست داره

مرسی که جوابمو دادی گل😔👌

تخم کفتر میگن باید خام بدم که نمیخورع حالش بد میشه میام حرف بزنم یا شعر بخونمم توجه نمیکنه ولی شعرای ...

تخم‌ کفتر بریز تو شیر با عسل و زعفرون و... که خوشمزه باشه بهش بده

خواهش عزیزم تو هم جای خواهرمی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر