2777
2789
عنوان

مامانایی که باتجربن بیان

98 بازدید | 24 پست

دخترم تازه ۶ماهش تموم شده

از دیروز تب داره بهش قطره استامینوفن دادم اومده پایین

فکر کنم بخاطر دندونشه

ولی خیلی بیقراره و همش نق میزنه🤯

زمین نمیمونه میگه منو بغل کن راه برو فقط😫

چیکار کنم دوندونش راحت تر دربیاد

دندونی خوب داره تغذیشم میرسم بهش

سرم و برده انقد نق زده کمرمم دیگه جواب نمیده همش سرپام

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آستامینوفن بهش بده ولی زیاد نه.یه موز بزار فریزر یخ کنه بده بهش آرومش میکنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اخیی بمیرم این بچه هاکه زبون ندارن خیلی مظلومن. پسرای منم تازه خوب شده بودن همش تب دارن....

اره ادم خیلی دلس میسوزه

خیلی وقته جای دوتا دندون تولثش مشخصه ولی خوب بود تازه بیقرار شده

دوقلو داری؟خدا واست نگه داره

این یدونه که دهن منو سرویس کرده خدا بهت قوت بده

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی هست؟تاحالا نشنیدم مخصوص بچه هاس؟ داروخونه میده؟

اره داروخونه داره ی ژل هس تا بیست دقیقه ایناها تاثیرداره لثه بچه هارو بی حس میکنه خوراکی هم هس اگ بخورن هم عیبی نداره ب داروخونه بگو ژل بیحسی برا لثه نوزاد میخوام میدن بهت

اره ادم خیلی دلس میسوزه خیلی وقته جای دوتا دندون تولثش مشخصه ولی خوب بود تازه بیقرار شده دوقلو دار ...

نه والادوقلونیستن ولی خداازدهنت بشنوه عاشق دوقلوام،بچه داری سخته وشیرین.الکی که بهشت زیرپای مادرانیست💚