2777
2789

دوستان عزیزم سلام. در سایت فروش آنلاین بدلیجات مون تخفیفات واقعی و باورنکردنی بین 40 درصد تا 60 درصد روی یکسری از محصولاتمون گذاشتیم.

پیشنهاد میدم صفحه تخفیفات جمعه سیاه رو در سایت بدلیجات کالای تک مشاهده کنید، قیمت هایی که در نظر گرفتیم حتی کمتر از قیمت عمده بدلیجات هست !

مدل های زیادی هم داریم البته بیشتر محصولاتمون مردانه هستن اما مدل های زنانه هم داریم. اگر سوالی بود در خدمتم.

ضمنا تهران هستیم و ارسال پستی به تمام نقاط ایران هم داریم.

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
سلام ببخشین میتونین کمکم کنین؟؟ دنبال یه پلاک زنجیر ظریف مردونه پلاک با طرح صلیب هستم

سلام وقت بخیر، بله لطفا به پیج اینستاگراممون پیام بدین عکس مدل های صلیب موجود رو براتون بفرستم

ایدی پیجمون:

kalayetakir

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.