2777
2789

خیلی خودشیفته و خودخواه هست بیش از حد برای بارداری اولم همش می‌گفت باید دختر باشه باید دختر باشه چون نوه دختری فقط یه دونه داشت بعد بچم دختر شد و اینا حالا دخترم ۴ سال و نیمش هست همش به دخترم میگه مامانت باید یه داداش برات بیاره انقد میگه کلافه شدم جالب اینه دخترم خودش چندبار بهش گفت که من آجی دوست دارم چندبار هم خودم گفتم انشالا اول سالم باشه بعدم هم خودمون هم دخترم خیلی یا دختر دیگه دوست داریم دوست دارم هم جنس باشم باز دوباره میگه پسر انگار مغازه هست حالا یکی میخواد بگه زنیکه ۴ تا پسرت چه گلی به سرت زدن 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ادم زبون نفهم دهن ب دهن نشو

خیلی زورم ازش میاد بعد اخلاقش اینجوری هست که حرفش و میزنه بعد انگار کر هست دیگه نمیشنوه من دارم میگم بچم عاشق آجی هست میگه آره داداش خوبه میترسم روزی اگر بچه دوم بیارم هی بخواد زر مفت بزنه 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

شما هم پافشاری نکن رو دختر فقط کوتاه بگو هر چی خدا بده . دیگه بدونه حساسی هی بدتر میکنه . بگو دختر و ...

میترسم وقتی که اقدام کردم و باردار شدم دختر شد انشالا 🤩😂بعد اون هی بشینه جلو بقیه زر مفت زدن و دلسوزی کردن آخه نه تخت پادشاهیش بدون وارث مونده

شما هم مثل خودش جلوش کر باش و بی تفاوت

اره باید اصلا واکنش نشون ندم

میترسم وقتی که اقدام کردم و باردار شدم دختر شد انشالا 🤩😂بعد اون هی بشینه جلو بقیه زر مفت زدن و دلس ...

زر مفته دیگه برات مهم نباشه . منم دو تا دختر دارم واقعا کمبودی حس نمیکنم و فرقی نداره که پسر ندارم . قبل از تولدش چرا دوست داشتم حالا که یه دختر دارم یه پسر هم داشته باشم اما خدا حرف دل دخترمو شنید و بهش خواهر داد منم دیگه راضی ام این دوتا دنیامن هر کی هر چی میخواد بگه برا خودش میگه .من اصلا برام مهم نیست .