2777
2789

؟!

کسی که مسئولیتشو تو خونه زندگیش انجام نمیداده و راحت خیانت میکرده  تو دوستی و به کسی که الان شوهرش شده اونموقع گفته اگه الان نیای خواستگاریم میرم با اون ازدواج میکنم

تو ازدواجشم رفته مسافرت با دوستاش اونجا با یه آقایی آشنا شده حرف زدن شماره دادن دویست تا پیام دادن بعد پیجشم به اون میده میگه فالو نکن خواستی پیام بدی بیا دایرکت شوهرم نفهمه

بعد شوهره میفهمه اینم معذرت خواهی میکنه ولی بعد از چندروز دوباره میره به مرده پیام میده میکه تولدت مبارک آقای فلانی با ایموجی 

تو مسافرت هم تا صبح این با دوستاش کنار اون مرده بیدار بوده مشروب خوردن و شب قدر هم بوده! و زنه حالش بد شده

اولین پیام اون آقا هم این بوده گفته چند شات زدی؟

بعد شوهره میذاره میره این اصلا تا یه سال صداشو درنمیاره پیش خونوادش که کلی شوهرشو تحقیر کردن فک کردن اون مقصر بوده

بعد میاد ماسمالی میکنه و بعنوان همکار و سوال کاری جریانو میگه و خیلی سربسته اونم چون دیگه پاش گیر افتاده

و تازه اولشم به شوهرش گفته مهریمو میبخشم نذار کسی بفهمه بعد زیر حرفش زده گفته اگه ندی میندازمت تو زندون

و اومده خونه مادرش اینا به مادرش گفته خونه رو بفروش برا من خونه بگیر با سهمم!

و موقع ازدواج کاراشو نمیکرده ده سال کاراشو به مادرش میداده بکنه حتی آشپزی و استفاده مالی و از بچگی هم میخواسته خواهر کوچیکترشو تخریب کنه و حسودی داشته حتی الانشم و کلی خرج عروسی و جهیزیش شده و کادوهای عروسیش ولی یه چیز کوچیک خواهر کوچیکه میخرید میخواست بترکه داد و بیداد راه مینداخت

حتی تو عروسی به خواهره کسی شاباش داده بود میگفته پس من چی

میرفتن عیادت یا دیدن بچه یا عروسی این خودش پول نمیداده یا هدیه بیاره با مادرش میرفته

بعد رشته درسی خواهرشو میخواسته تخریب کنه که خیلی خوبه گفته کی میره این رشته اونوقت خودش تو ارشد رفته همون رشته ولی بدون کنکور و یه گرایش خیلی بد که کسی نمیرفت اصلا فقط زور زده اسمش این باشه

و خواهره نیم ساعت اگه مانتوشو میپوشید میرفت کل اتاقشو لباساشو از تو کمد و کشو میریخت بیرون و در اتاقشو با قندشکن شکسته بود 

بعد حرف زدن خواهره رو مسخره میکرد چون خوب و بدون لهجه حرف میزد تو جمع حالا زور میزنه اونجوری حرف بزنه ولی نمیتونه بعد که اومده خونه مادرش اینا از کوچیکترین چیز خواهره هم تقلید میکنه! حتی لیوان هرجوری داشته باشه به اونا میگه من این مدلی میخوام این دمپاییاشو ببره بذاره دم در ورودی اونم میذاره جای این

هرچی ببینه از جوراب و لباس فورا میره عین اون میگیره و حتی شامپو  و چیزای بزرگتر 

عزیزم حدس میزنم شما همون خواهر کوچیکتری ، یعنی چی انرژی منفی؟ منظورت اینه ک نحسی بیاره؟یا رو بخت و اقبال خواهرش تاثیر بذاره؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشی عزیزم من صبح کلاس داشتم تا خواستم جوابتو بدم اومد استادآره درسته

اره تاثیر داره ‌.میتونه وجههتو بعضی جاها خراب کنه ،میتونه خواستگار بپرونه رو خانواده تاثیر بذاره .و اینم بدون تا ابد باهات رقابت داره سر شوهر سر بچه سر خونه زندگی ،ماشین همه چی

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اره تاثیر داره ‌.میتونه وجههتو بعضی جاها خراب کنه ،میتونه خواستگار بپرونه رو خانواده تاثیر بذاره .و ...

اصلا از این لحاظ هیچی

کلا من فک میکنم آدما انرژی دارن انرژیش احاطه میکنه منو باعث مانع میشه