2777
2789
عنوان

فروش طلا

113 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام خوبین یه سوال شما اگه طلا داشته باشین بعد بخواین خونه بخرین طلاهاتونو میدین شوهرتون اخه من با شوهرم رابطه عاطفی خوبی ندارم تقریبا یه سال پیش بهم خیانت کرد وعاشق شد ومنم همه داراییم همونا بود واز طرفی هم هیچی بنامم نکرده بنظورتون کارم درست بوده

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط و فقط در یک صورت میدی اونم اینکه معادل با مبلغ طلاهات از اون خونه به نامت باشه در غیر این صورت مردی هم این کار و نکن

خواهرشوهر من کرد اونم دقیقا شرایطش مثل تو بدبختهه...

ن من سه تا از النگوهامو دادم‌شوهرم گذاشت رو پول ماشین ماشینو زدم به نام‌خودم درحالی ک رابطه عاطفیمونم خیلی عالیه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

کارت اشتباه بوده ولی حالا که کار از کارگذشته ازاین ببعدحواستو جمع کن

من اگه جات بودم میگفتم حداقل 3دونگشو بزنه به نامم واسه خاطر طلایی که فروختم بالاخره تو زندگی متاهلی هردونفر دارن واسه اون زندگی زحمت میکشن و هردوسهم دارن

اسی منم پشیمونم حالا من یه گردنبند فروختم واسش ولی اصلااااا قدر شناس نیست خودم لنگ 100تومن پولم الان چند ماهه پول بهم نمی‌ده یعنی عین سگ پشیمونم چرا واسش گردنبندمو فروختم

اخه هیچ حسی بهش ندارم از طلاها هم فقط یه مقدار کمیش رو اون خریده بود بقیش واسه خودم بود اخه خونه ای که میخره هم قرار نیست توش زندگی کنیم خودم تو یه خونه سازمانی خیلی کوچیک وداغونزندگی میکنم قرار رهن بده اولش میگفت پول رهنو بگیرم طلا میگیرم ولی الان به روی خودش نمیاره ومیگه میخوام بذارم رو پول ماشین ماشین بهتر بگیرم

تازه خودم ماهی تقریبا دو تومن درامد دارم اونم بر میداره من ماهی اگه 200تومن زیاد زیادش خرج کنم بازم متلک میگه تیکه میپرونه خسته شدم

خب معلومه اشتباه بوده ما چند وقت پیش ماشین گرفتیم دو زار از پولشو من دادم اونم قرضی مثلا خاهرم داده هفته نکشیده پولو پس گرفتم برای 2 تومن ماشینو زدم ب نامم😂😂😂😂 

البته همسرم هرچی میخره میزنه ب نامم شمام اشتباه نکن مخصوصا ک عاشق یکی دیگه س و بهت خیانت کرده