2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

307 بازدید | 19 پست

واای بچه ها دارم دیوونه میشم 

فردا ۱۵ تا مهمون دارم قرمه سبزی گذاشتم 

سبزیشو مادر شوهرم درست کرده بود 

الان مزه کردم دیدم تلخه سبزیه فک کنم شنبلیلشو زیاد زده خیلی دارم حرص میخورم چیکار کنم خورشتم مزه قرمه سبزی نمیده 😭😭😭😭

تعداد رای : 4
نظرسنجی
مهمونیم فردا شبه
2
50%
رب انار بریزم تاثیری داره ؟؟
2
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزی آماده سرخ شده مارک سالی بخر 

دوباره درست کن .این رو ولش کن بعد واسش بک فکری می‌کنی 

هر قوطی واسه حداقل شیش نفر کافی هست شاید هم بیشتر 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اگر بد شده گوشت ها رو بردار بشور قیمه درست کن چاره ای نیس

قیمه چرا ...

یک بار دیگه قرمه سبزی بپزه .... 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
قیمه چرا ... یک بار دیگه قرمه سبزی بپزه .... 

سبزیاش وقتی تلخن چطور باز بپزه حرفا میزنیدا😕

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
اخه مثل اینکه سبزی نداره مادرشوهرش داده اونم تلخه

عزیزم سبزی آماده کنسروی مارک سالی عالی هست 

من چند ساله دیگه دردسر سبزی ندارم 

سرخ شده و آماده هست 

سبزیاش وقتی تلخن چطور باز بپزه حرفا میزنیدا😕

گقتم بالاتر 

سبزی آماده بگیره 

کنسروی هم هست ... سرخ شده و آماده و با مزه تنظیم ،😋😋

گقتم بالاتر  سبزی آماده بگیره  کنسروی هم هست ... سرخ شده و آماده و با مزه تنظیم ،😋😋

چه خوب

بعد قشنگ ریزززز ریز خرد شدن؟؟؟

اخه من سبزیارو ریییز ریز برا قورمه سبزی خورد میکنم در حدی که سبزی مثل حلوا شللللل میشه

یکم درشت تر باشه بدرد نمیخوره😭

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
چه خوب بعد قشنگ ریزززز ریز خرد شدن؟؟؟ اخه من سبزیارو ریییز ریز برا قورمه سبزی خورد میکنم در حدی که ...

اصلا عالی .... من خیلی خوشم اومد 

دیگه دردسر سبزی پاک کردن و شستن و خرد کردن و سرخ کردن نداره 

کارخونه ای هم هست کنترل کیفیت بهداشت میشه 

اصلا عالی .... من خیلی خوشم اومد  دیگه دردسر سبزی پاک کردن و شستن و خرد کردن و سرخ کردن نداره& ...

وااای چه خوب

یعنی تو سوپرمارکتا دارن؟؟؟؟😭من یعنی یکی از بزرگترین مشکلاتم همین سبزی خریدن و درست کردنشه والا