2777
2789
عنوان

خانما چجوری بچمو ازشیر بگیرم

166 بازدید | 10 پست

سلام

بچم یه سالو۸روزشه

هم شیر خودمو میخوره هم شیشه 

خودم شیر هیچی ندارم بچه اصنم باشیرم سیر نمیشه

شبا خیلی اذیتم میکنه...میخوام از سینم بگیرمش فقط شیر خشک بهش بدمو این روزا دارم بیشتر با غذا سیرش‌میکنم تا شیشه

بنظرتون کار آسونیه....چجوری از سینم بگیرمش

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط با سینه میخوایید  اما خداروشکر عجیب راحت گرفتمش

خب منم شبا ک بیدار میشه باید بخوابونمش پیشم سینمو دهنش بزارم تا بخوابه

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
چسب برق از اینا که رنگش سیاه هست ضربدری یه کوچولو بزن به سینه هات بگو ممه اوف شده ایراد گرفت شیشه به ...

اخه فک‌نکنم چیزی بفهمه اگه بخوام بش بگم

نمیخواد چیزی بگی شاید با دیدن متوجه بشه

امیدوارم...از ی طرفم دلم نمیاد بش ندم

اصن رفتارش افتضاح شده هر جا باشیم میاد میزنه روسینم لباسمو میکشه حتی اگه شیشش دسش باشه پرتش میکنه میاد سمتم

امیدوارم...از ی طرفم دلم نمیاد بش ندم اصن رفتارش افتضاح شده هر جا باشیم میاد میزنه روسینم لباسمو می ...

ولی اگر برات مقدوره یکم تحملت بالاتر ببر حداقل ۱۸ ماهگی از سینه بگیر خیلی کوچیکه

مامان دوقلوها هستم😍😍
ولی اگر برات مقدوره یکم تحملت بالاتر ببر حداقل ۱۸ ماهگی از سینه بگیر خیلی کوچیکه

تا قبل از عید هوا خوبه

بنظرتون اگه تا اون موقع صب کنم بهتر نیس

اخه ما اهوازیم هوامون خیلی گرمه باید قبل از تابستون شیرشو بگیرم

سینمو میگم فقط

شیششو کار ندارم

تا قبل از عید هوا خوبه بنظرتون اگه تا اون موقع صب کنم بهتر نیس اخه ما اهوازیم هوامون خیلی گرمه بای ...

آه از این لحاظ خوبه بتونی که کار مفیدی کردی 

من خودم دوقلوهام شیشه فقط خوردن الانم دوسال شش ماهه هستن موفق نشدم شیشه رو بگیرم چون دیر اقدام کردم

مامان دوقلوها هستم😍😍
آه از این لحاظ خوبه بتونی که کار مفیدی کردی  من خودم دوقلوهام شیشه فقط خوردن الانم دوسال شش ما ...

وای 

یکاری بکن