2777
2789
عنوان

چطور باید با جاری برخورد کرد؟

390 بازدید | 31 پست

سیاست های رفتاری با جاری 

هرکس از تجربیاتش با جاریش بگه؟ چه سیاست هایی لازمه به کار ببریم؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری و دوستی . نگفتن راز زندگی . اصلا باهاش درد ودل نکن . غیبت خانواده شوهر رو نکن . حرفهای کلی بزن باهاش .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من فقط صمیمی نشدم زیاد باهاشون.اونم خودشون نخواستن😂😂😂کلا سردن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

با توجه به شخصیتش 

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
کتکش بزن همون اول  گربه رو دم حجله بکش جرش بده تا حساب کار دستش بیاد

انشالله ک جاری نداری شما😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دوری و دوستی . نگفتن راز زندگی . اصلا باهاش درد ودل نکن . غیبت خانواده شوهر رو نکن . حرفهای کلی بزن ...

اگه اون حرف زد چی؟ درمورد شوهرش و... بعد هم یه جوری نشون دادکه انگار تو شروع کردی

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

اولش که جاری دار میشی،نباید اعتماد کنی

با گذشت زمان دیدی اخلاقش خوبه باهم خوب باشین..چون میتونین به هم کمک کنین

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight