2777
2789
عنوان

چطور باید با جاری برخورد کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست
سیاست خاصی نداره باش خوب باش تا بات خوب باشه باش بساز تا بات بسازه و... 

اولش خوب بود اما حالت تا می بینه پدر شوهرم هوای این پسر اخریشو داره با من لج کرده به من محل نمی ده

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
اگه اون حرف زد چی؟ درمورد شوهرش و... بعد هم یه جوری نشون دادکه انگار تو شروع کردی

پاشو برو . بگو غیبت کسی رو پیش من نکن و نزار ادامه بده . از  اون فضا بیا بیرون . برو با جمع . تنها باهاش نباش . هر جا هستی سیع کن بینتون نفر سوم باشه نتونه حرفی بزنه و الکی بگه تو گفتی 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش خوب بود اما حالت تا می بینه پدر شوهرم هوای این پسر اخریشو داره با من لج کرده به من محل نمی ده

ب جهنم محل نده مگه شخص خاصی هست که با بی محلی بهت چیزی ازتو کم بشه

اتفاقا تو خودتو سبک نکن و باهاش گرم نباش و عین خودش رفتار کن

حسودههه ولی کلا اگه باهاشون دوست باشین یا حتی شده مصنوعی باشون گرم بگیرین باتون خوب میشن

انسان خدایی است ترسان 🌱! 
پاشو برو . بگو غیبت کسی رو پیش من نکن و نزار ادامه بده . از  اون فضا بیا بیرون . برو با جمع . ت ...

آخه نمی شد همه رفته بودن پایین.. مادرشوهرم هم پیشمون بود یهو گفت برم فلان چیز رو بیارم.. ما تنها شدیم داشت حرف می زد نمی تونستم پاشم برم که

من اصلا با جاریم نه حرفی میزنیم نه صحبتی در حد همون سلام و احوال پرسی..رابطمون شکر آبه

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
اگه اون حرف زد چی؟ درمورد شوهرش و... بعد هم یه جوری نشون دادکه انگار تو شروع کردی

فقط شنونده باش من ضربه خوردم جاری منم میومد شروع میکردیه عیب از شوهرش ومادر شوهر میگفت منم مث احمقا باهاش درد ودل میکردم بعد میرفت همه حرفاموچارتا اضافه به مادرشوهرم میگفت اونم به شوهرم 

برا من دست عبرت شد که هیچوقت بد خانواده شوهرم گرم نگیریم اگا حرفیم پیش اومد از شوهرم خوب بگم به هیچ هنوان از عیباش نگم

آخه نمی شد همه رفته بودن پایین.. مادرشوهرم هم پیشمون بود یهو گفت برم فلان چیز رو بیارم.. ما تنها شدی ...

پس بزن تو پرش . از این به بعد بگو جلوی من غیبت نکن . اهلش نیستم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یه سوال دیگه شما چند بار در هفته می رید سر به مادرشوهر می زنید؟

هفته ای یه بار 

پس بزن تو پرش . از این به بعد بگو جلوی من غیبت نکن . اهلش نیستم 

نمیشه آخه اول کاری اینقدر رک بگم غیبت نکن اونم من که چند سال ازش کوچیکترم